2777
2789
عنوان

کادوی بابا بماند به یادگار

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 36 پست
قربونت برم دورت بگردم اینشالله که کادوی خدا به شما هم شفای بابای مهربونتون باشه امشب

ممنون عزیزدلم خیلی محتاجم به دعاتون

لطفا با نظرم مخالفی ریپ نزن من نظر خودمودارم 💗بختیاری اصیل 😍 پروفایلم خودمم 💞ــــــــــــــ..ـ.ـ...........ــــــــ....ــــــــ..ــــــ.....ــ...ــ..ــ....من اگر دل بدهم دل نشکستن بلدی؟ تا ابد مال تو باشم تو نرفتن بلدی؟بلدی تکیه کنم جا نزنی رد نشوی؟ من اگر شکوه کنم دست گرفتن بلدی؟بلدی دل ببری عشوه کنی نازکنی؟ غیر از اینها تو بگو ناز کشیدن بلدی؟خواستم شاعر چشمت بشوم، پرسیدی بیتی از عشق بگو شعر سرودن بلدی؟چشم تو سوژه ی نقاشی امروز دلم بنشین پلک ،نزن خوب نشستن بلدی؟دو سه خط عشق برای دل عاشق بنویسهمه دار و ندارم تو نوشتن بلدی؟
ممنون عزیزم ایقد گریه کردم چشام کورشده حالم خیلی بده الان روتخت بیمارستانه اگه داروها جواب نده باید ...

ای خدا من به حق دل حضرت زهرا دارو ها جواب بده دل خواهرم هم شاد بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر خوش قلب و مظلومن 

روز زن مبارک باشه گلا🥺

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

چقدر خوش قلب و مظلومن  روز زن مبارک باشه گلا🥺

*روز زن بر شما مبارک باشه😂

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

ممنون عزیزم ایقد گریه کردم چشام کورشده حالم خیلی بده الان روتخت بیمارستانه اگه داروها جواب نده باید ...

میدونم چی میگی عزیزم.دوسال این روزهای سخت و گذروندم.یک سال ونه ماهه بابای عزیزتر از جونم رفته پیش خدا.انشاالله بابای شما خوب میشه عزیزم.

ای خدا من به حق دل حضرت زهرا دارو ها جواب بده دل خواهرم هم شاد بشه

ممنون عزیزم باکامنتت اشکام سرازیر شد

لطفا با نظرم مخالفی ریپ نزن من نظر خودمودارم 💗بختیاری اصیل 😍 پروفایلم خودمم 💞ــــــــــــــ..ـ.ـ...........ــــــــ....ــــــــ..ــــــ.....ــ...ــ..ــ....من اگر دل بدهم دل نشکستن بلدی؟ تا ابد مال تو باشم تو نرفتن بلدی؟بلدی تکیه کنم جا نزنی رد نشوی؟ من اگر شکوه کنم دست گرفتن بلدی؟بلدی دل ببری عشوه کنی نازکنی؟ غیر از اینها تو بگو ناز کشیدن بلدی؟خواستم شاعر چشمت بشوم، پرسیدی بیتی از عشق بگو شعر سرودن بلدی؟چشم تو سوژه ی نقاشی امروز دلم بنشین پلک ،نزن خوب نشستن بلدی؟دو سه خط عشق برای دل عاشق بنویسهمه دار و ندارم تو نوشتن بلدی؟
میدونم چی میگی عزیزم.دوسال این روزهای سخت و گذروندم.یک سال ونه ماهه بابای عزیزتر از جونم رفته پیش خد ...

یاامارضا خودت کمکمون کن

ممنون عزیزم باکامنتت اشکام سرازیر شد

قربون اشکان بشم فقط به خدا بگو خدایا من بابامو از خودت می‌خوام باور میکنی بابام تصادف کرد جمجمش شد سه تیکه همه ی بیمارستان ها دکترا میگفتم قطع امید کردیم بهش دست نزنید گناه داره میرفتم بالا خودمو میزدم زمین التماس دکترا میکردم عملش کنن داد میزدم خدایا به امید خودت من بابامو از خودت می‌خوام تمام دکترا و پرستاران برا من گریه میکردن عملش کردن یک هفته رفت تو کماه با معجزه خدا بابام سر پا شد .از خدا بخواه باباتو