2777
2789

لرزش سمت راست پایین شکم و قور قور کردن توی همون قسمت بخاطر روده‌ست؟

(به بارداری ربط ندین مجردم، ممنون💖)

لبخند بزن ✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره انگار پمپ روشن کردن.

شما چ علایمی داشتید و چند ساله 

چ دارویی مصرف کردید 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

منم دارم 

و مشکل تیر کشیدن سمت راست

موقع استرس کلا اسهال میشم 

بعضی وقتام یبوست

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
آره انگار پمپ روشن کردن. شما چ علایمی داشتید و چند ساله  چ دارویی مصرف کردید

شمام درد طرف راسا دارید یا فقط تکون خوردن؟

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
جواب بدین لطفا، نگرانم یکم.  یبوست و گاهی دل درد هم دارم

یبوستتو درمان کن عزیزم

من گل محمدی دم میکنم میخورم

اب هم زیاد بخور

ناشتا اب گرم بخور بعدش یدونه دوتا سیب بخوری خیلی خوبه و جوابه

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
آره انگار پمپ روشن کردن. شما چ علایمی داشتید و چند ساله  چ دارویی مصرف کردید

آره دقیقا مثل پمپ.

والا من تازگیا اینجوری شدم

زیر شکمم ورم داره کمی

یبوست

استرس

دل درد زیر شکم (بیشتر سمت راست، گاهی چپ)

لرزش زیر شکم سمت راست (با دستم که فشار میدم اون قسمت رو، صدای آب میده، یا قور قور میکنه)

میشه علائم شما هم بدونم؟

لبخند بزن ✨
شمام درد طرف راسا دارید یا فقط تکون خوردن؟

درد ک انگار شکم درده و سمت خاصی نیست ولی انگار مث پمپ میلرزه روده هام کسی این جوری هست ؟؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

اره عزیزم معمولا گاز که جابجا میشه صدا میده حرکات روده رو ادم متوجه میشه

اخه چون سمت راست و زیر شکممه نگران شدم. کنار استخون لگنمه 

لرزش و قار و قور

لبخند بزن ✨

نمیدونم من روده تحریک پذیر دارم تنها علامتم اینه که هر وقت استرس بگیرم اسهال میشم

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

آره دقیقا مثل پمپ. والا من تازگیا اینجوری شدم زیر شکمم ورم داره کمی یبوست استرس دل درد زیر شکم ...

اگ خدا نکرده خونریزی نداری نگران نباش ولی دکتر برو.من خونریزی داشتم و یبوست شدید .کلونو سکوپی کردم گفت کولیت زخمی دارم