2777
2789

سلام، من یکساله عروسی کردم، و شوهرم خیلی دست دلبازه ولی بعضی وقتا دلم میخاد خفش کنم، یعنی هر مهمونی میاد خونمون میخاد غذا بهش بده، من خسیس نیستم ولی بدم میاد بدون هماهنگی مهمون دعوت کنه، مثلا پریشب عموش اینا اینجا بودن، یهو بلند میشه مرغ میزاره رو‌گاز برا برنج و مرغ، هرچی میگم نکن اصلا گوش نمیده دعوا کنم باش یا خوب حرف بزنم کار خودشا میکنه، مثلا عموش اینا تاحالا نزدیک ۵ بار اینحا غذاذخوردن اما دعوتمون نمیکنن، من کلا میگم چیکار کنم ک‌هرکی میاد توخونم برا مهمونی ساده بیاد ن ک شوهرم غذا بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط مرغا میزاره تو ابجوش😂

پس بهش بگو مامانم یه کار فوری داره باید برم پیشش و برو بیرون. بذار با مهمونا و مرغ آب جوشی تنها بمونه شاید درست شد😐

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 
اصفهونی خسیس 

توهین نکن لطفا عزیزم یه ذره ب فکر این باشید ک اگه یموقه به ما اصفهانیا بربخوره خیلی رفتارتون زشته

دوست قشنگم؟ میشه با دل مهربونت برای جور شدن جهیزیه من‌ و مشکلاتم دعا کنی؟💚🤲امیدوارم بهترینا واست رقم بخوره🌱
دقیقا ی سریا نمیدونن کِی باید حرف بزنن. منم بدم اومد.اصفهانی نیستم

مرسی ک درک میکنی عزیزم متاسفانه بعضیا اینجورین تربیت ندارن

دوست قشنگم؟ میشه با دل مهربونت برای جور شدن جهیزیه من‌ و مشکلاتم دعا کنی؟💚🤲امیدوارم بهترینا واست رقم بخوره🌱
پس بهش بگو مامانم یه کار فوری داره باید برم پیشش و برو بیرون. بذار با مهمونا و مرغ آب جوشی تنها بمون ...

ی بار بیرون بودم عمش و بچاش و عروساش اومده بودن خونمون، وقتی اومدم خونه دیدم عمش برا همه برنج و مرغ پخته تو خونه من😐 من اگ نباشمم اون غذا میده ب هرککییییی بیاد🤦