2777
2789
عنوان

روز زن بود و شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 65 پست
بغض دارم هر کاری کنم ب چشمش نمیاد فقط مدافع حقوق زنان برای بقیس😭

نکن عزیزم من درکت میکنم شوهر منم ی آدمه بی درک و شعوره ک هیچی جلو چشمش نیس 

منم دیگه اصلا ب حساب نمیارمش

مقصر خودتی  برای خودت ارزش قائل شو  چرا منتظر بودی اون بهت تبریک بگه خودت برای خود ...

عزیزم من حق بیرون رفتن تنها رو ندارم کیک هم درست میکردم باید بهش میگفتم وسیله بگیره بیاره ک با هزار منت میآورد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اين روز زن و مادر هم شده بلاي جون همه

و بهانه براي عقده گشايي مرداي بچه ننه! ببين اغلب همينن

من تا وقتي مامان بشم اصلا توجهي نداشتم اما دروغ چرا؟ اولين روز مادر بعد از تولد دخترم دوست داشتم اين تفاوت رو ببينم كه الان منم مامانم! منتهي برگشت گفت ولي مادر من كه نيستي! جلوي منم بلند و نمايشي تلفن زد به ننش:"مامان جون روزت مبارك!" 

من كلا زيادي منطقي ام و از همون موقع فقط كاري كه بچم برام كرده مهم بوده برام و بس

هديه و كادو و تبريك از طرف كسي كه دوستش داري زيباست وگرنه گ و ز م نيست به اعتقاد من بخصوص اگر با ميل قلبي نبوده باشه

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫

شاید باورش سخت باشه ولی برای منم پیش اومده که از مامانهامون دور بودیم . به هر دو زنگ زدیم و تبریک گفتیم ولی شوهرم به من که کنارش بودم کادو که هیچ تبریک نگفت. فرداش بهش گفتم که تو بهم تبریک نگفتی اصلا باورش نمیشد که اینو یادش رفته باشه!!یجوری پیشم شرمنده شد .واقعا حواسش نبود . از اون سال همیشه چند بار بهم تبریک میگه. کادو هم گاهی هست گاهی نیست 

من شوهرم برای مامانش کارت هدیه خرید.دیشب هم رفتیم خونشون..... اما استوری گذاشته این مناسبت روز زن ا ...

شوهر منم پول نمی‌ده بهم ب مامانم چیزی بگیرم خودم یکم پول دارم ولی برا مامان خودش سنگ تموم میزارع منم ک زنشم هیچ 

[QUOTE=323208091]خوب شما خودت ب مادرت کادو ندادی ؟؟ پول دارم ولی زیاد نیس در حد ۳۰۰تومن همون میخام ...

حالا من از قبل بهش میگم که برا مامانم میخوام پول بزنم 

انقدر مثلن.....ررا مادرت خودتم همون قدر بده ...دیگه حرفی نمیزنه 

من ایندفه ۵۰۰ دادم ..دستمون خالی بود 

برا مادرشوهرمم ۵۰۰ زدیم

همیشه بهش بگو دیگه حرفی برا گفتن نمونه ...

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠