2777
2789
عنوان

کیا قرص کابرگولین خوردن؟؟؟؟؟؟

968 بازدید | 17 پست

تو آزمایش تشخیص دادن پرولاکتینم بالاست و دکتر قرص کابرگولین داده هفته ای یک عدد.الان ۳هفته اس دارم میخورم.قبلا پریودام کاملا منظم بوده و ۲روز قبلش هم لک بینی داشتم.الان ‌یک روز از موعدم گذشته و نه درد پریودی دارم نه لک بینی.بنظرتون از عوارض قرصه یا ممکنه باردار باشم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر دو ممکنه  بی بی بزن خودتو راحت کن عزیزم اگه منتظری انشالله دلت شاد بشه

از بس بی بی چک زدم و منفی بوده دیگه نمیخوام نا امید شم.حداقل تا یک هفته میخوام این دفع صبر کنم

از بس بی بی چک زدم و منفی بوده دیگه نمیخوام نا امید شم.حداقل تا یک هفته میخوام این دفع صبر کنم

درکت میکنم خودمم کشیدم ولی مجبوری خواهر حداقل یکم از بلاتکلیفی درمیای

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 
احتمالا پرولاکتین تون بالا بوده که باردار نمیشدین  با کابرگولین پرولاکتین نرمال شده و باردار ش ...

۸ماهه اقدامم دکتر گفت بخاطر آندومتریوز و اسپرم ضعیف شوهرمه که باردار نمیشم.بعد ۸ماه دوباره آزمایش دادم میگن پرولاکتین بالاست.نمیدونم تو آزمایش قبلی اشتباه شده بوده که یهو اینهمه رفته بالا

مبارک باشه عزیزم.به سلامتی بغلش بگیری.

میشه بگی بیبی چکت پررنگ بود یا کمرنگ؟؟آخه من فردا موعدمه دیروز و پریروز بیبی زدم دوخط شده اما یکیش خیلی کمرنگه.دوتا از دو مارک مختلف هم زدم

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰