2777
2789
عنوان

بچه ها روانشناس کسی هست اینجا

79 بازدید | 9 پست

بچه ها روانشناس یا مشاور اینجا کسی هست چندتا سوال داشتم ازش 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

نیستم ولی بپرس از روانشناسن بپرسم

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرمایید

سلام عزیزم ،ببخشید من وسواس فکری دارم میدونی خود بیمار انگارم با اینکه خداروشکر سالمم اما تمام روز به این فکر میکنم که چند دیقه دیگه سکته میکنم ،عزیزم اگه میتونی کمک کن تا این فکر کنار بزارم 

نیستم ولی بپرس از روانشناسن بپرسم

عزیز دلم من خود بیمار انگارم همش استرس دارم که سکته نکنم همش اضطراب دارم نمیدونم چجور این فکر کنار بزارم 

من دانشجوعم🥲😂

بسلامتی عزیزم ،من اضطراب دارم دوست دارم که دیگه از این همه اضطراب راحت بشم انگار یه حصار کشیدم دور خودم بشدت خودم محدود کردم ترس همه وجودم گرفته همش میگم نکنه سکته کنم ،میشه  کمک کنید که چجوری خوب بشم 

سلام عزیزم ،ببخشید من وسواس فکری دارم میدونی خود بیمار انگارم با اینکه خداروشکر سالمم اما تمام روز ب ...

عزیز وسواس درمان داره  منتها کمی زمان لازمه

ففط با دارو هم حل نمیشه. 

یه تا تایپیک دارم با عنوان تجربه درمان افسردگی خودم بخونید 

به تایپیک داذم با عنوان   درمان وسواس.

دوتاشو بخون

بنده  چند ساله محقق درمان افسردگی و اضطراب و وسواس هستم در ایتا کانال و گروه دارم.  لینک میفرستم

کانال @shadinoosh

آیدی در ایتا @zohre_bagheri

سلام عزیزم ،ببخشید من وسواس فکری دارم میدونی خود بیمار انگارم با اینکه خداروشکر سالمم اما تمام روز ب ...

ببین فکر ها طبیعیه برای هر انسانی ممکنه پیش پیاد اما دایمیش باعث افسردگی میشه ببیین تنها راهش اینه که به چیز های خوب فک کنی و وقتی میاد سراغت یک لیوان اب بخوری و بگی من الان دارم این کارومیکنم این فکر میکنم تما هیچ اتفاقی نیفتاده و الکی بیهوده و دوباره همینطور و به خودت نباید این رو تلقین کنی و اگر ازمرگ میترسی برای همه ممکنه اتفاق بیفته انقدر بهش نباید فکر کنی

ببین فکر ها طبیعیه برای هر انسانی ممکنه پیش پیاد اما دایمیش باعث افسردگی میشه ببیین تنها راهش اینه ک ...

عزیزم خیلی دلم میخواد خوب بشم اینا همش تلقین همش الکی میدونم ولی من اضطراب باعث شده سردرد و..بگیرم و نتونم دیگه خودم کنترل کنم ،وقتی فکر میاد سراغم  تمام سیستمم میریزه بهم از طرفی نااگاهی بعضیا باعث شد بترسم بیشتر تو اینترنت مطالب الکی برا تبلیغ زیاد نوشتن