همون_بچه_ارشد_بدبختم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5441 عنوان قبولی حقوق فردوسی مشهد حداقل چه رتبه ای میخواد؟ سخته؟ 803 بازدید | 6 پست فامیلمون قبول شده....پشت سر حرفشو میزنن...که چیز خوبی نیاورد و... حقوق اونم فردوسی مشهد رتبه خوبی مگه نمیخواد؟ البته این فرهنگیان میخواست که نیاورد خودشم میگه خراب کردم...ولی من کلی میگم که اینجا هم رتبه خوبی میخوادد..یا اشتباه میکنم؟ و چه آدمای کوته فکری که خودشونو روشنفکر میدونن! 1402/10/13 | 16:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafass_banoooo عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 5208 یا دارن میسوزن یا اینقدر دنبال خاله زنک بازی بودن ک اصلا نمیدونن حقوق اونم دانشگاه فردوسی چیه و کجاس
همون_بچه_ارشد_بدبختم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5441 یا دارن میسوزن یا اینقدر دنبال خاله زنک بازی بودن ک اصلا نمیدونن حقوق اونم دانشگاه فردوسی چیه و کجاس منم تعجب کردم...میگم شاید سهمیه ای چیزی داشته یک درهزار که من نمیدونم چون منتظر قبولیش تو فرهنگیان بودن...جوری بود دختره حاضر نبود بگه رتبشو یه لحظه شک کردم اشتباه شنیدم و فردوسی مشهد نیست و چه آدمای کوته فکری که خودشونو روشنفکر میدونن!
mr0blue عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 193 فکر میکنم بهترین دانشگاه بعد از بهشتی تهران باشه . در هر حال ارزوی یک دانشجو هست اونجا قبول بشه 🌹🌹🌹 کاربر آقا 🌹🌹🌹
همون_بچه_ارشد_بدبختم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5441 فکر میکنم بهترین دانشگاه بعد از بهشتی تهران باشه . در هر حال ارزوی یک دانشجو هست اونجا قبول بشه ... نه بعدش تبریز بود فک کنم بعد فردوسی..درهرحال سه تا دانشگاه تاپ کشورن هرسه تا و چه آدمای کوته فکری که خودشونو روشنفکر میدونن!
mr0blue عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 193 نه بعدش تبریز بود فک کنم بعد فردوسی..درهرحال سه تا دانشگاه تاپ کشورن هرسه تا بله همگی درجه ۱ هستن 🌹🌹🌹 کاربر آقا 🌹🌹🌹
nafass_banoooo عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 5208 منم تعجب کردم...میگم شاید سهمیه ای چیزی داشته یک درهزار که من نمیدونم چون منتظر قبولیش تو فره ... اگه الان نتیجه قبولیش اومده ینی تو مصاحبه فرهنگیان رد شده فردوسی رو زده فرهنگیان قبول نشی همون اول ک نتیجه ها میاد مشخصه قبولی یا ن