2777
2789

بچه ها لطفا نظراتونو بگید . لطف تونو ازم دریغ نکنید 🩵

متاسفانه و بسی متاسفانه من از یه اقا پسری خوشم میاد... ولی خب خودشون خبر ندارن . ایشون ۲۴ و من ۲۲ هستم

این پسره و من یه دورانی خیلی خیلی بهم نزدیک بودیم (حدودا ۷/۸ ماه پیش ) و هر روز ارتباط چت اینا داشتیم ولی خب کاری بود این ارتباط ولی خب جیک و پوک همو میدونستیم صمیمی بودیم .... تو اون دوران پسره خیلی ساده و محترم بود . ساده وارانه لباس میپوشید مدل موهاش ساده بود ( نه که پلشت باشه هاا نه همیشه مرتب بود ولی خب خیلی مدرن و اینا یا نمیدونم زاپ دار اینو نمیپوشید) ..‌.

بعد ما یه مدتیه ارتباط مون باهم قطع شده یه عکسی رو ازش دیدم زمین تا آسمون فرق کرده از مدل مو بگیر تا شلوار جین تنگ زاپ دار ووووو ....

البته خب سلیقه و تغییر هر کی واسه خودش محترمه 

اون دورانی که باهم حرف میزدیم پسره تو رابطه نبود و کلا هم اعتقادی به رل و اینا نداشت ...البته به گفته خودش .

الان میگم بنظر شما این تغییر یهویی استایل ۱۸۰ درجه ای نشونه ی چی هستش ؟؟ میتونه بخاطر این باشه که زبونم لال وارد رابطه شده یا ربطی بهش نداره ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر

هرکسی میتونه تغییر کنه من خیلی هارو میشناسم استایل و اعتقادشون کلا عوض شده ولی اتفاق خاصی توی زندگیشون نیفتاده

○━━──⁦❄️⁩ᴮᴱ ᴸᴵᴷᴱ ˢᴺᴼᵂ⁦🌨️⁩; ᴮᴱᴬᵁᵀᴵᶠᵁᴸ ᴮᵁᵀ ᶜᴼᴸᴰ ─

هیچکس نمیتونه نظر قطعی بده...عزیزم بهتره یا فکرشو از سرت بیرون کنی یابری ازعلاقت بهش بگی.مرگ یه بارشیون یه بار.دیگه عمرت نمیره پای اینکه ای وای الان باکسیه؟باکسی نیست؟اونم آدمه حس تورودرک میکنه 

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
یعنی بخاطر جلب توجه دختره تغییر میکنن ؟

ممکن هست.خیلیا کلاخوشتیپ‌میشن بعدمیرن دنبال دوستی

❌️اقایون،نه ریپلای کنید،نه داخل تاپیکاپست بزاریدنه....❌️باافتخارچادریم😍❤️
ممکنه حنع رفقاشم باشه ارتباط با ی دختر معنولا جمعو جورشون میکنه ن اینجور پهن😂

والادخترای الان که بیشتردوست دارن🤣

❌️اقایون،نه ریپلای کنید،نه داخل تاپیکاپست بزاریدنه....❌️باافتخارچادریم😍❤️