2777
2789

پنجه علی زیپ لاین و پل معلق اوردن من خودم نرفتم فعلا وقت نکردم

خواهشا از داخل پاساژ زیاد خرید نکن مگه اینکه پولت زیادی کرده پاساژایی مثل نگین و ستاره جنوب و ... طرف خود بازار اصلی هستن 

تو بازار بگردید 

متاسفانه بندر شهربازی نداره ولی یکسری بازی تو ستاره جنوب هست باحالن برید اونجا هم😮‍💨

ساحل سورو هم برید اسب سواری 

یه کشتی شهربازی باحال هم هست آدرسش رو دقیق یادم نیست طرف دریاست جدیدا نیروی دریایی آورده منکه رفتم روش سکته کردم رو دور تند بود

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کشتی تفریحی نداره؟

مسافربرین میرن تا طرفای قشم و ... نمیدونم کی ها هستن

جت اسکی و قایق تند رو هم امتحان کنید خوش میگذره

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

کافه هم کافه هخامنش

برا خرید بهم میگی کجاهارو برم

قشم رفتید؟ یه روز رو اختصاص بدید به قشم اگر نرفتید بسیار نزدیکه و خیلی هم ارزونه همه چی اونجا

چی میخواید بخرید لباس و سوغاتی و ...؟

شب برید بازار اوزی ها بگردید اگه حضور دست فروشا اذیتتون میکنه و مایل به خرید چیزی ازشون نیستید یکم زودتر برید چون ۸ یا ۹ به بعد میان

پاساژ نگین و ستاره جنوب و سیتی سنتر و پاساژ های مختلف هم بگردید اگر دیدید خیلی دارن گرون میدن نخرید همون جنس ها تو خود بازار و دست فروش ها با قیمت خیلی ارزانتر هست 

اسی وسواس رو کنار بزار حتما نون مهیاوه و سوراخ رو بگیر از خانما😋