2777
2789
عنوان

مامانم میگه النگوتو بفروش

433 بازدید | 34 پست

میگه النگوتو بفروش بده به من من برای داداشت وسایل عکاسی بگیرم سالها زحمت کشیدم و کار کردم دادم به خانوادم و اونارو تامین کردم هیچ پس اندازی ندارم از کارم درومدم و بهم سنوات چند سالو دادن و رفتم برای خودم طلا گرفتم الان زنگ زده میگه بفروش بده به من 6 ساله عروسی کردم و هیچ طلایی نداشتم به نظرتون منطقیه این کار که بفروشم بدم به مامانم؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ول کن بابا خیلی میخواد خودش طلاهاشو بفروشه 

از این ب بعد هم طلا خریدی نشونشون نده

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                    

به اندازه کافی کمک کردی دیگه الان مستقل شدی و زندگی شخصی خودتو داری 

الان شما النگو رو بفروشی که یه سرمایه ای برای شماست که ممکنه بعدا تو زندگیتون بدردتون بخوره بدی برادرت کار کنه بعدا برای شما النگو میخره ؟؟؟ یا مادرتون بعدا براتون چیزی میده ؟؟؟

اگر نیاز نداری و وضع مالی خوبی داری که این دادن این النگو اونقدر به چشمت نیاد دوست داری کمک کن اگه نه ممکنه بعدا لازمت شه نیازی نیست اینهمه کمک و فداکاری اعتدال رعایت بشه بهتره