2777
2789
عنوان

روز زن

231 بازدید | 18 پست

میخواستم یه درد و دل کوچولو کنم چون هیچکس ندارم حرف بزنم باهاش و دارم سکته میکنم 

کلا شوهرم از وقتی ازدواج کردیم هیچ کادویی برای من نخریده ته تهش ۳ یا ۴ بار گل خریده 

حتی براس سالگرد عقد 

سالگرد عروسی هیچی نخرید گفت پول میدم یا کادو همونم پیچوند بعد که گفتم گفت شام‌ بردمت بیرون کادوته 

دیشب برای روز زن رفتیم برای مامانش و مامانم کادو خریدم حتی تعارف هم نکرد یه آدامس خرسی بگه برات بخرم 

برا مامانش داشت خودش میکشت 

و اینم بگم وضع مالی ضعیفی نداریم نمیگم خیلی عالیه ولی بد نیست 

واقعا قلبم شکسته

گلی من همین الان تاپیک زدم

شوهرم بعد از ۷ سال امسال فقط تبریک گفتتت😄😄😄و من واقعا خوشحال ترین بودم‌

مناسبت هام اصلا برام مهم نیست

چ سالگرد ازدواج چ عقد چ عید و شوهرمم یادش نیست منم خودمو اذیت نکردم ک وای فلان بهمان

الان بعد هفت سال حتی خودمم یادم نیست سالگرد عقدم کیه

امشبم فقط قراره برا مادرشوهرپ اینا شیرینی بگیریم

من خودم با پول خودم برا مامانم کادو خریدم و بازم خوشحال ترین بودم و مهم نبود برام

این چیزا فقط اوقاتو تلخ میکنه و زندگیو ب کامت تلخ و سخت

دستش درد نکنه ک برا ماررت و مادرش کادو خریده

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلی من همین الان تاپیک زدم شوهرم بعد از ۷ سال امسال فقط تبریک گفتتت😄😄😄و من واقعا خوشحال ترین بود ...

اخه دیدم چه خودش میکشت برای مامانش خیلی غیر مستقیم گفتم ولی اصلا نگفت تو ادمی یا نه شوهرت شاید اخلاقش اینه کلا اهل تبریک نیست اما شوهر من 

برا منم هر سال مامانشاز طرف پسرش کادو میخرع خودش هیچی برام نخریده تا حالا 

خوش به حالت بازم مادرشوهر خوبی داری ما که کادو هم برای عفریته میخرم تلبکاره آخرم میگه دوسش نداشتم بی منت کنه

اخه دیدم چه خودش میکشت برای مامانش خیلی غیر مستقیم گفتم ولی اصلا نگفت تو ادمی یا نه شوهرت شاید اخلاق ...

چرا اتفاقا زنگ زد ب مادرش کلیم قریون صدقش رفت ولی واقعا از وقتی باردار شدم کیف میکنم ب مادرش احترام میزاره وو اینقد دوستش داره

چون میبینم فقط بارداری چقددددددر سخته دیگ اینک ۲۰ چند سالش کنی ک ب جای خود

حتنا میگی حتنا مادرشوهرت خوب بوده باهات

ولی اصلا و کلی سختی گشیدم

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون
چرا اتفاقا زنگ زد ب مادرش کلیم قریون صدقش رفت ولی واقعا از وقتی باردار شدم کیف میکنم ب مادرش احترام ...

اهوم من که خیلی دلم شکسته فقد زود تر دوست دارم به سرکار یکم گریه کنم حداقل یکم خالی بشم دیگه ام به خودم حداقل قول دادم حرفی نزنم حداقل حرمت خودم خورد نکنم آخرشم آخه چیزی نمیشه فقد داد میزنه سرم

چرا اتفاقا زنگ زد ب مادرش کلیم قریون صدقش رفت ولی واقعا از وقتی باردار شدم کیف میکنم ب مادرش احترام ...

آره منم امروز معلم پسرم که پیش دبستانی زنگ زد گوشی برداشتم پسرم بود گفت مامان سلام روزت مبارک یه شاخ موت به دنیا نمیدم وای اینقدر ذوق کردم بهترین کادوی عمرم بود 

آره منم امروز معلم پسرم که پیش دبستانی زنگ زد گوشی برداشتم پسرم بود گفت مامان سلام روزت مبارک یه شاخ ...

ای جون دلمممم🥺😍🥺

حفظش کنه خدا برات

واقعا ک ادم خون دل میخوره برا ی بچه هرچیم اون بچه محبت کنه احترام بزاره ک کمه

آره منم امروز معلم پسرم که پیش دبستانی زنگ زد گوشی برداشتم پسرم بود گفت مامان سلام روزت مبارک یه شاخ ...

آخ الهی که خدا نگه دارش باشه برات حفظش کنه تا ابد برات باعث افتخارت بشه