2777
2789
عنوان

میخوام یکی از فانتزی هامو بگم😁😅

405 بازدید | 46 پست

من یکی از فانتزیام های شدیدم اینه که یه شهر دور دانشگاه قبول بشم و در حین دانشجویی با یکی از پسرای اون شهر ازدواج کنم نمیدونم این فانتزی از کجا در میاد ولی بدجور تو کف این هستم😂😂😂

بدترین قسمتش اینه که نمیدونم کدوم شهر باید برم که فانتزیم تبدیل به واقعیت بشه برای خودتونم متاسف باشین😂😂

شما هم از فانتزی هاتون بگین

برم تهران دانشگاه دور از شهر زیبای خودم   یه رشته توپ

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته😅😂

منم وقتی ۱۸ سالم بود دقیقا یه همچین فانتزی داشتم

منتها با استاد دانشگاه😂

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

واسه رمانه

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
منم این توذهتم بود ولی تحمل خوابگاهشو ندارم

منم خیلی برام سخته چون تا الان از خانوادم دور نبودم ولی شهری رو که توشم دوست ندارم با اینکه اصالتم یه جای دیگس ولی یه شهر دیگه زندگی میکنم که دوسش ندارم

مهم نیست ی شهر دیگه باشی تو دانشگاه هم از شهر های مختلف پسر است ک ب این فانتزی برسی 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar