2777
2789
عنوان

دعوا

48 بازدید | 6 پست

پابه پای شوهرم دارم باهاش کار میکنم اونم کارهای خونه کمکم میکنه البته باکلی دعوا حالیش کردم 

الان دعوامون میشه بهش میگم برای تو کار میکنم بدش میاد میگه غرورم رو له میکنی منت میذاری روزی نیست که دعوامون نشه فحش و فحش کاری و... خسته شدم هم دلم میخواد ازش معذرت خواهی کنم هم میگم تا کی میخوای بذاری بهت اسیب بزنه

با دعوا نگو عزیزم. مثلا دارید غذا میخورید بگو من خیلی زحمت میکشم هم خونم مرتبه هم دستپختم عالیه. همه اینا برای توئه ها جانانم.

در مقابل زحمات ایشونم باید بگید حتی یه قاشق برمیداری تشکر کنید و مثلا بگید تو‌ رو نداشتم چکار میکردم مردِ من.

کم کم نتیجه میگیرید به امید خدا. منتظر نباشید دوروزه جواب بده. 

با دعوا نگو عزیزم. مثلا دارید غذا میخورید بگو من خیلی زحمت میکشم هم خونم مرتبه هم دستپختم عالیه. همه ...

اخه بحث اینه که یه حرفایی میزنه اتیش میگیرم مثلا میگم فلان جا برم میگه کار داریم میگم باشه میام کارهات انجام میدم میگه منت میذاری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دعوا نگو عزیزم. مثلا دارید غذا میخورید بگو من خیلی زحمت میکشم هم خونم مرتبه هم دستپختم عالیه. همه ...

من همیشه ازش تشکر میکنم غذا درست میکنه سرکار میره ولی منکه سرکار میرم یه تشکر نمیکنه میگه اگه رانندگی بلد بودی نیاز نبود بیام دنبالت تو شیفتی که من کار خونه میکنم

تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن. تا میتونید از جروبحث دوری کنید. ولی منطقی حرفتونو بزنید. هیچ وقتم نگید برای تو کار میکنم. بلکه در لفافه حالیش کنید.‌مثلا جلوی جمع، که میگن کار میکنی خسته نمیشی؟ یا حقوقت چقدره و.... شما طوری که همسرتون بشنوه بگید من همه این سختیارو بخاطر عشق یا آینده یا همسرم تحمل میکنم و ذره ای پشیمون نیستم و.... مردا برده گوششونن

تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن. تا میتونید از جروبحث دوری کنید. ولی منطقی حرفتونو بزنید. هیچ وقتم نگید بر ...

منم بهش میگم تو دعوا حلوا خیر نمیکنن ولی باز میگه نه خطات غیر قابل بخششه بارها منو کتک زده میگه بخاطر حرفای خودته میگ من مث تو نیستم تو از نقطه ضعف من سو استفاده میکنی