2777
2789
عنوان

دلم داره میترکه باردارم

278 بازدید | 9 پست

هفت ماهمه باردارم شوهری که خیلی دوسم داشت چن وقت قهر کرده دیگه خونه نمیاد غذام رو نمیخوره پیشم نمیخوابه عین یه روح شده با بچه هاش هم حرفی نمیزنه دارم میسوزم میمیرم صبح رفت حمام گوشیش رو بعد مدت ها برداشتم دیدم تو تلگرام تو سایت های صیغه یابی یکی نه سه تا عضو شده حالم داغون، عشقش به من چی شد پس از صبحدارم خودم و بچم رو با گریه زجر میدم میترسم بره کسی که اهل این چیزها نبود میترسم بره برای مشکلم به حق فاطمه زهرا که امروز روز تولدش صلوات بفرستید بچه هام گناه دارند 

این کانالای صیغه یابی خود به خود اضافه میشن واسه منم اینجوریه 😐

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا برای منم هست چون تلگرامی که نصب کردیم اصلی نیست

دقیقا 

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   
بلندشو دختر  به خودت بیا زندگیتو جمع کن ... صحبت کن مشکل رو ریشه یابی کن به لطف خدا حلش کن&nbs ...

الان یک هفتست وضعم اینه نه خواب دارم نه خوراک بچه هام افسرده شدند همسرم قهر نگه میداره ولی من نمیتونم میترسم بزاره بره 

الان یک هفتست وضعم اینه نه خواب دارم نه خوراک بچه هام افسرده شدند همسرم قهر نگه میداره ولی من نمیتون ...

عزیزم با صحبت حل میشه 

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖