2777
2789

توی ماه سومم ، یهو دستو پاهام مخصوصا پام سنگین میشه و انگار ی تریلی ازروم رد شده

خیلی حس بدیه ،کسی میدونخ دلیلش چیه

🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شبا که می‌خوابم تا صبح خواب ندارم چون هر دو پهلو هام کرخت میشن پاهام درد می‌کنه البته ماه هفتمم البته دو سه ماهه اینطورم فکر کنم مال کم خونی باشه 

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
من شبا که می‌خوابم تا صبح خواب ندارم چون هر دو پهلو هام کرخت میشن پاهام درد می‌کنه البته ماه هفتمم ا ...

من کم خون هم هستم. میگن مال گردش خون ضعیف در بارداریه

من تو ماه سوم فعلا نمیتونم اهن مصرف کنم

کلا بارداریم خیللللللی اذیت کنندست ،نابودم و داغون

🖤

من کم خون هم هستم. میگن مال گردش خون ضعیف در بارداریه من تو ماه سوم فعلا نمیتونم اهن مصرف کنم کلا ...

بارداری کلن سخته ولی بعضی ها بیشتر اذیت میشن به خاطر شرایط بدنیشون منم از اول بارداری خیلی اذیت شدم انشاالله که به سلامتی این دورانو سپری کنین به دکترتون بگین که اینطور میشین 

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
من کم خون هم هستم. میگن مال گردش خون ضعیف در بارداریه من تو ماه سوم فعلا نمیتونم اهن مصرف کنم کلا ...

دوستم من تازه اوایله بارداریمه زود میگذره؟؟دلم میخاد زود تموم دورانش کجاش شیرینه پس همش میگن شیرینه

مترجم ترکی استانبولی.💕دختر قشنگم مامان بابا منتظرتن با اومدنت زندگیمونو روشن کن💕