2777
2789

دعا کنید خدا طول عمر نوح به مادرشوهراتون بده حتی اگه شما رو عذاب میده مادرشوهره ۸۴ ساله ام ۳ ساله فوت کرده با اینکه رابطه مم باهاش خوب بود شوهرم پدرمو دراورده کاش من جای اون مرده بودم۰الانم یه ساعته پیاده پا شده رفته نمیدونم کجا زنگم زدم ناراجت شد گفتم باهات بیام قبول نکرد بخدا من درکش میکنم اما پس من چی سه سال اون مرده این ذره ذره منو میکشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب گناه داره همه جا الآن اسم مادرا میاد شوهرت الآن احساس تنهایی میکنه 

بخصوص ک خیلی وقت نیست ک فوت شده بهش حق بده ب مرور زمان مجبورع ک خودش کنترل کنه خودت بزار جاش بهش حق میدی شک نکن

بعد سه سال اگه با غم از دست دادن مادرشون کنار نیومدن این یعنی داره تبدیل میشه به افسردگی بعد از فوت عزیزان. ربطی به مادر شوهر و زن و اینا نداره. این آقا نتونسته مصیبتش رو هضم کنه. الان وظیفه شماست که کمکش کنین و بفکر درمان باشید قبل از اینکه تبدیل به اختلال بشه

یک عدد مشهدی هستم!مجازات آدم خیانتکار این نیست که کسی به او اعتماد نمیکند، بلکه اینست که خودش دیگر نمی‌تواند به کسی اعتماد کند!

خب گناه داره همه جا الآن اسم مادرا میاد شوهرت الآن احساس تنهایی میکنه  بخصوص ک خیلی وقت نیست ک ...

نه رفته رفته بدتر میشه بخدا من درکش میکنم دلم میخاد همراهش باشم اما تو این ۳ سال کلا منو نادیده گرفته بدترین اذیتارو بهم میکنه بامادرش صمیمی بودم اگه بد بودم چیکار میکرد از این میسوزم فقط با من اینطوریه

خب گناه داره همه جا الآن اسم مادرا میاد شوهرت الآن احساس تنهایی میکنه  بخصوص ک خیلی وقت نیست ک ...

سه سال زیاده اتفاقا.

اگه عزاداری طولانی بشه و شدتش طوری باشه که زندگی عادی فرد رو مختل کنه باید درمان بشه و عادی نیست

یک عدد مشهدی هستم!مجازات آدم خیانتکار این نیست که کسی به او اعتماد نمیکند، بلکه اینست که خودش دیگر نمی‌تواند به کسی اعتماد کند!

بعد سه سال اگه با غم از دست دادن مادرشون کنار نیومدن این یعنی داره تبدیل میشه به افسردگی بعد از فوت ...

نمیزاره نه میزاره همراهش باشم نه مشاوره میاد حالا واسه خودم وقت مشاوره گرفتم ش هرم خیلی بداخلاق وبددهن وعصبیه نمیتونم رو حرفش حرف بزنم علنا تو زندگیش کاره ای نیستم

سه سال زیاده اتفاقا. اگه عزاداری طولانی بشه و شدتش طوری باشه که زندگی عادی فرد رو مختل کنه باید درم ...

من فکر کردم فقط ی دیروز امروزع ن اینک ۳ سال اونم فقط با اسی اینطورع!!!!

سه سال زیاده اتفاقا. اگه عزاداری طولانی بشه و شدتش طوری باشه که زندگی عادی فرد رو مختل کنه باید درم ...

والا بخدا با دوستاش بیرونشو میره مسافرتشو میره فقط با من اینطکریه

من فکر کردم فقط ی دیروز امروزع ن اینک ۳ سال اونم فقط با اسی اینطورع!!!!

تو همه مناسبتا از دماعم درمیاره بخدا دیگه راصی نمیشم هیچ مناسبتی پیش بیاد جمعه با خواهرزاده ش از مشهد اومده باز میگفت فردا برم باهاش من ناراحت شدم داره باز عذابم میده بگم برو

نمیزاره نه میزاره همراهش باشم نه مشاوره میاد حالا واسه خودم وقت مشاوره گرفتم ش هرم خیلی بداخلاق وبدد ...

این اخلاق ها رو قبل از فوت مادرش هم داشته یا جدید هستن؟