من و دختر۶ سالم مریض شدیم افتادیم اون ک ۳ ۴ ماهه سرفه داره الرژی داره الانم گوش درد بهش اضافه شده.در طول روز خوبه ولی شب با گوش درد بیدار میشه.خودمم تازه افتادم مال من زده ب چشمام چرکی شده گلومم ک انگار چاقو زدن خیلیم سرفه دارم.واسه دخترم دکتر انتی بیوتیک داده ولی گوشش خوب نشده هنوز.بخدا اینقد ک ب فکر اونم خودمو فراموش کردم.این چ ویروس کوفتیه.خسته شدم.از روزی ک رفت مدرسه همش مریض..کسی تجربه داشته؟
من راستش دیروز بیمارستان بودم دیدن این همه بچه واقعا اعصابمو ریخت بهم
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
یکی از بچه ها رو چون عفونتش زیاد بود بستری کردند عفونت چشم دیگه خیلی عجیبه
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
اوف بد دردیه پسر خواهر شوهر مریض بود امد خونمون دقیقن یه روز بعد خانوادگی باهم گرفتیم الان یک ماهه م ...
بخدا دیشب ۲ساعت خوابیدم دخترم با گوش درد بیدار شد بهش مسکن دادم خوابید خودمم اومدم یه گوشه ک با سرفه های من بیدار نشه باز.مگه خدا کاری کنه.ما ک هرچی دکتر رفتیم هیچی ب هیچی.خداشاهده ۴ ۵ بار فقط تو صف دکتر بودیم.تموم شه فقط تموم شه