2777
2789

یباربابامینا۲۹ام ساک بستن لغو شد امروز باچقدرمهمون می‌خواستیم بریم بعدش فرودگاه بابام ومامان برن لفو شد دلیلش چیه گفتن مجوزندادعربستان کسی میدونه

رنگ ولایتhaircolorist

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بد از مشهد که چیزی نگفتن

اینابدبختا اولین کاروان هستن قراربود۲۹ام برن نشد امشبم ساک بسته چقدرمهمون تالارحرف زدن یدفعه ساعت۸زنگ زدن لغو شد قراربود یک بریم فرودگاه  یعنی اعصاب همشون بهم ریخت 

رنگ ولایتhaircolorist
ميدونين حقدر دادن براي سفر ؟ غير از هزينه هاي ارز و اينا منظورمه 

نفری ۴۲و۸۰۰ تقریبا 

چندسال پیش ک پول دادن کامل راه عربستان بسته شد دولت گفت باربط نداره ب بانک ریختید اونوحساب نکردن  آلات ۴۲و۸۰۰ فکرکنم همیچین یا۴۲و۷۰۰

رنگ ولایتhaircolorist
نفری ۴۲و۸۰۰ تقریبا  چندسال پیش ک پول دادن کامل راه عربستان بسته شد دولت گفت باربط نداره ب بانک ...

مرسي عزيزم❤️

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
نفری ۴۲و۸۰۰ تقریبا  چندسال پیش ک پول دادن کامل راه عربستان بسته شد دولت گفت باربط نداره ب بانک ...

سلام ببخشید،داشتم تو سایت دنبال رنگ مو می گشتم تو یه تاپیک شما رو دیدم راجع به رنگ سوال داشتم

تو تاپیک آخری گفتم 

میشه راهنمایی کنید🙏

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏
اینابدبختا اولین کاروان هستن قراربود۲۹ام برن نشد امشبم ساک بسته چقدرمهمون تالارحرف زدن یدفعه ساعت۸زن ...

سلام خوبی  یه سوال داشتم  چی شد  بنظرت حج عمره باز میشه   خانواده ما هم ۳ بهمن قرار بود برن یعنی میشه  شما اطلاعی ندارین 

آره گفتن عربستان مجوز پرواز و صادر نکرده. گفتن یه هفته زمان می بره مشکل حل بشه. ما هم بهمن 93 می خواستیم بریم همینجوری شد. یهو گفتن ویزا صادر نشده آخرش دو ماه بعدش اعزام شدیم و بعد از اون دییگه کلا عمره تعطیل شد تا حالا

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)