2777
2789

بچه ها باز کرونا اومده ؟؟؟؟؟

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من آخرای همین تابستون کرفت دکتر گف کروناعه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

اره برای همین من نمینویسمش

وای حالا من چه غلطی کنم ؟نزارم بره ؟ده نفر هستن دو روز در هفته 

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 
وای حالا من چه غلطی کنم ؟نزارم بره ؟ده نفر هستن دو روز در هفته 

اصلا کروناهیچ ده تا بچه توماه یکیشونم سرمابخوره انتقال میده به بچه های دیگ من اصلا نمیتونم قبول کنم دخترم یه روزم بره مهد به خاطرهمین چیزا

اسمم سیندخت هست 
متاسفانه یه ویروسه که همه بچه ها میگیرن من الان بیکارستان کودکان هستم همه بچه ها با علایم تب سرفه اس ...

خطرناک هست ؟

یا مثل سرماخوردگی زود خوب میشه ؟