2777
2789
عنوان

تا نی نی یار نیس بیاید🫣🤫

227 بازدید | 13 پست

اولا واسه همتون متأسفم🥲😂

صدای بعضیا به قلبتون نفوذ می کنه، جوری که با صداشون زندگی میکنین...

من واقعا ی تایمی با صدای این بشر زندگی کردم...در اوج فشارهایی که روم بود باهاش آروم تر میشدم🫠

ولی ی سؤالی که هنوزم برام هس اینه که چرا ایننننن بشر از بین این همه خواننده🥲😂

ت.  ت.  ل.   و.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالیه 🙌👏👏👏

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 

مامامیا ماماسیتا کاچلا

تتلو با رایحه قریشی

کلا بیخیالشو الان طرفدارا میان

صدای خوبه ولی به نظرم کثیف ترین ادم دنیاس

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥
واقعا صدای خوبی داره بااستعداده  اما شخصیتش و رفتارش خوب نیست ،قبلا خوب بود ،الان نیست

از مجازی نمیشه فهمید شخصیتش چجوریع

من رو آهنگاش قفلم، هیچ وقت تکراری نمیشن برام

از مجازی نمیشه فهمید شخصیتش چجوریع من رو آهنگاش قفلم، هیچ وقت تکراری نمیشن برام

آهنگاش که هیچ مخصوصا قدیمیا خیلی خوبن 

اما ازش مشخصه دیگه خیلی زیاد فوش میده به همه حتی به خانوادش، حرفاش تو اینستا که پیجش پرید ،پول مردمو خورد و کنسرت نگذاشت و هزارتا چیز دیگه. حیف بود خودشو خراب کرد

رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️