2777
2789

موفق شدن نی نی شون رو بخوابونن...

خدا قوت مامان! 

اگر مامان اولی هستی ، این بیداری کشیدنها واقعا شکنجه است. شکنجه شیرین  ...روز مادر به شما مادر اولی های خسته، چند بار مبارک  

کاربر قدیمی ام...یعنی خیییلی قدیمیا  اون موقع که اغلب کاربرا نمیدونستن نی نی سایت چی چی هس.

انشالله سال دیگه همین موقع نی نیم تو بغلم در حال خوابوندنش باشم🥲

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم ولی من همچنان در حال تلاشم۹🤕

الهی...

من شب گذشته به موقع خوابوندم...ساعت ۴ صبح بیدار شد و حدود یک ساعت دوتایی زدیم رقصیدیم...جالبه شوهرم و  بچه ها بیدار نشدن  

کاربر قدیمی ام...یعنی خیییلی قدیمیا  اون موقع که اغلب کاربرا نمیدونستن نی نی سایت چی چی هس.
انشالله سال دیگه همین موقع نی نیم تو بغلم در حال خوابوندنش باشم🥲

ان شاالله سال اینده شما هم به جمع مادران خسته بپیوندید  

کولیک داره؟

آره پدرمونو درآورد تازه الان بهتر شده وای قبلا تا صبح بیدار بودیم الانم چشمش توی گوشیمه داره واسه خودش حرف میزنه مشکلش اینه میگه منو بغل کنید شوهرم سرما خورده منم دیگه توانشو ندارم 

آره پدرمونو درآورد تازه الان بهتر شده وای قبلا تا صبح بیدار بودیم الانم چشمش توی گوشیمه داره واسه خو ...

الان اگه روز بود، یه تعداد روانشناس میومدن میگفتن گوشی واسه مغز بچه بده  

اینها یا کلا بچه ندارن. یا هیچوقت بچه کولیکی نداشتن، یا هیچوقت دست تنهایی رو نچشیدن....

خستگی در رفتن مادر ارزشش رو داره که یه ذره گوشی ببینه.

ان شاالله زود این دوران میگذره و وارد فاز جدیدتری از بچه داری میشید  خوابهای شب بهتر میشه ولی در طول روز همش باید بدوی

الان اگه روز بود، یه تعداد روانشناس میومدن میگفتن گوشی واسه مغز بچه بده     اینها یا کلا ...

آره والا😂 ولی خداییش دست تنهام اگه یه نفر بچمو بغل کنه کمک بزرگی بهم کرده حداقل واسه چند لحظه استراحت میکنم از دوران بارداریم تا الان که بچم چهار ماهشه کمکی نداشتم روزای سختیو گذروندم حتی واسه بچه دار شدن دو سال این درو اون در زدم ولی بازم با تمام سختیهاش خداروشکر بالاخره منم این روزارو دیدم اون روزا گذشت انشالله قسمت همه چشم انتظارها