2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم تقریبا دو ماهه که وقتی جاش رو میندازم بخوابه چندین ساعت طول میکشه تا بخوابه و دم به دقیقه میره دستشویی! یعنی از صبح تا شب مشکلی نداره همین که میگم بریم بخوابیم شروع میکنه به تکرر ادرار! یهویی نفسهای عمیق میکشه مامان یه چیز وحشتناک دیدم انگار شیطانی! چند ماهه پیش خودم آوردم. و کلا پیشش میخوابم.  از روانشناس براش وقت گرفتم. دکتر کلیه بردم گفتن مثانه مشکلی نداره استرس هست. ده سالشه!

من زیاد به خرافات اعتقادی ندارم حتما و صد  در صد دلیلی‌ بجز جن داره😐هرچیزی یه پایه علمی داره

اصلا پیش دعوا نویس و... هم نرو همش دروغه به هرحال بی تجربه نیستیم

میگن اگر هر شب سر یک ساعت خاص از خواب‌ می پری حتما در. یکی از دستگاه های داخلی بدن مشکلی هست مثل کبد و...

از دیار لرستان💙brj💙گوش کن پند ای پسر وز‌ بهر دنیا غم مخور.                              گفتمت‌ چون دُر حدیثی گر توانی‌ داشت هوش💫آنکه عمری در پی او میدویدم‌ سو به سو  ناگهانش‌ یافتم با دل نشسته رو به رو..........×دل میدهی؟! +مگر تو دل دادی؟×دل من خودش رفت ؛اصلا منتظر  امر من نماند...😍 این دو خط همینجوری رسید به ذهنم🙄جان چشات دیوانه بازیات بد شری‌ دسم‌ داد بد شری اسم داد...😄                             اگر ز کوی تو ، بویی به من رساند بادبه مژده، جان جهان را به باد خواهم داد 🦋حافظ🦋
 پسر منم تقریبا دو ماهه که وقتی جاش رو میندازم بخوابه چندین ساعت طول میکشه تا بخوابه و دم به دق ...

والا من پنج سال پیش همچبن شدم بعد بدبختیم این بود و اینک هر خوابی میدیدم تعبیر میشد پیش هر دعانویسی رفتم بی نتیجه بعد ی مدت رفتم پیش ی حاج آقایی ی دعایی نوشت خوب شدم بازم همچین شد

ب خدا چند ماهه خسته شدم

بنظرم بحث موجودات فرا انسانی رو بنداز دور از ذهنت با تکیه به علم جلو برو.

ریه‌ها اولین اندام‌هایی هستند که از طریق جمع آوری اکسیژن، نیروی ژی را در خود به جریان می‌ندازن و سپس آن را به منظور آمادگی داشتن برای یک روز جدید به دیگر اندام‌های درونی بدن منتقل می‌کنند. اگر به طور مرتب بین ساعت‌های ۳ تا ۵ صبح از خواب بیدار می‌شوید و نشانه‌هایی مانند عطسه، سرفه و یا گرفتگی بینی داری، ممکنه مشکل مربوط به خلط بیش از حد یا رژیم غذایی نامناسب باشه. ریه‌هاهمیشه با احساسات منفی مثل غم و اندوه مرتبط هستند از این رو بیدار شدن مکرر در چنین زمان‌هایی می‌تونه نشون دهنده این باشه که شما باید از دست این احساسات منفی خلاص بشید.در این مورد انجام تکنیک‌های خاص نفس کشیدن می‌تواند راهگشا باشد.

امیدوارم که این متن بتونه برات مفید باشه.