2777
2789

توروخدا بگید چیکار کنم که درآمد داشته باشم حتی شده خیلی کم آخه خیلی بهش نیاز دارم 😣😣اومدم یه کانال زدم که از کانال دیگه براشون سفارش بدم و  یکم سود برای خودم  داشته هیشکی هیچی خرید نمیکنه نمیدونم دیگه چیکار کنم حتی شده روزی ۱۰هزارتومن در آمد داشته باشم راضیم به رضای خدا تو خرد و خوراک موندیم دخترم میره پیش دبستانی تو شهریه اش موندیم حتی یه دفتر به زور میتونم براش بگیرم ثواب داره کاری راهی بلدید بهم بگید در عوضش منم دعاتون میکنم صاحب خونمون ازمون رهن میخواد با ماهی دو و خورده ای اجاره میخوام یکم کمک خرج شوهرم شم کارگره گناه داره حداقل اون کار کنه برای خونه منم دوست دارم یه کاری درآمدی داشته باشم برای لباس و خرید مدرسه دخترم دوماه دیگم عیده دلم میخواد آرزوی دخترمو برآورده کنم با انتخاب خودش برای اولین بار براش لباس نو و سلیقه ی خودش بگیرم اگه کاری بلدید که با گوشی بتونم درآمد داشته باشم خواهرانه دریغ نکنید بهم بدید ممنونتون میشم خسته شدم از بی پولی و....😣🙏🙏🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از شهرای چهارمحال و بختیاری البته تازه اسم شهر به خودش گرفته‌ امکانات زیادی نداره چطور مگه 

سلام خوبین 

کدوم شهر چهارمحالین 

اخه منم چهارمحالیم شایدبتونم کمکت کنم