2777
2789
عنوان

دوستان بیاید لطفا

38 بازدید | 2 پست

تاپیک قبلی مربوط به منه با کاربری دوستم میام 

من ۴ تومن به حساب اون دختری زدم که مجازی باهاش آشنا شدم و درست نمیشناسمش (خودمم دخترم) 

و با این که پولامون ته کشیده ولی پوله به درک میگه برمیگردونم برنگردونه هم اشکال نداره میرم سرکار جبرانش میکنم من فقط از یه چیز میترسم این که اطلاعاتمو در بیاره و یه جوری برام دردسر بشه به نظرتون ممکنه؟ 

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

سلام  

اگر منظورت این است  که از روی مشخصات حسابت آدرست رو پیدا کنه        نمیشه و خیلی پیچیده است 

و کلا خیالت رو راحت کنم    هیچ وقت اینکار رو نمیکنه  و  چه بخواد پول رو برگردونه  چه نخواد برگردونه    

وسواس ذهنی  و منفی بافی ذهنی است  و صد در صد هیچ دردسری برات نیست    مگر همون که گفتی  ۴ تومنت رو بخوره و نده 

اونم قابل پس گرفتن هست    ولی یکم دردسر داره  و حوصله میخواد  

سلام   اگر منظورت این است  که از روی مشخصات حسابت آدرست رو پیدا کنه       ...

مرسی عزیزم خیالمو راحت کردی 

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.