2777
2789
عنوان

مردم چه توقعاتی از شوهرشون دارن😐

769 بازدید | 32 پست

من هر وقت راجب کارای شوهرم به دوستم میگم هی یچیزی میگه من ناراحت شم تصمیم گرفتم دیگه نگم 

گف شوهرت کادو چی آورد گفتم ی بلوز بافت و دو تا روسری برا خودم آورد ی روسری هم برا مامانم برگشت گف وای من شوهرم باید همیشه بهم پول بده یا طلا بخره برام تو چجوری قبول میکنی اینا رو بده الان عکس هم میزارم تاپیک قبلیم گزاشتم

عقدم بیچاره شوهرم خسته و کوفته از سرکار آمد دم مغازه خونمون داد رفت مادر شوهرمم فردا با خانوادم دعوتمون کرده رستوران 

هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیم خوبه مگه همه چی طلا و پول و .. 

مبارکت باشه 

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   
هرکسی برحسب شرایطش از شوهرش انتظار داره

اره ولی بر گرده بگه تو چجوری قبول میکنی زشته مگه چیه 

هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀
شما تو عقد باردار شدید؟

منم دقت کردم🤭

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

دستش طلا همسرت. 

تجربه شد واست ک دوست خطابش نکنی 

اگه دوست خطابشم کردی جواب اینجور سوالهاش ندی ... 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر