2777
2789

دوستم با شوهرش ی ساله ازدواج کرده 

بعد شوهرش هر نوع اذیتی بگین کرده دخالت خانواده 

کتک دعوا اصن سازش نداشتن باهم دیگ این. اخری گفت باید بیای طبقه بالا مادرم و این حرفا 

دوستم رفت ی جا دیگ خونه گرفت و با درخاست طلاق داد و با ی پسری دوست شده پسره همه چیو فهمید ولی عاشق هم شدن 

پسره همه کار واسه دوستم کرد ولی اصن خونش نمیاد بیرون نمیرن فقط چند بار همو دیدن تو محل کار 

دوستم ب اصرار خانوادها برگشت 

الان ب همسرش حسی نداره 

و با اون پسره در رابطس 

چ گوهی بخوره نگرانم

دیگ از شوهرش جدا بشه ول بخاطر خودش ن اون پسره

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق بگیره و با اون ازدواج کنه . .چیزی ک عقلانی هست . 

اگر واقعا نفرت داره از شوهرش و میدونه اون پسر به پاش وایمیسته . 

اما اگه میدونه با مشاوره همه چی اوکی میشه بمونه

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

با کی ؟ الان ب زور تو خونش حبس دلم کبابه چیکنم

مگ خانواده واسطه نشده ؟

الان کجان ؟گوشی نداره زنگ بزنه ؟خانوادش سر نمیزنن بهش؟

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

اگه در این زمان با شخص سوم رابطه نامشروع داشتن، حرام ابدی بهم میشن.

دوم اینکه طلاق بگیرن اما به شخص سوم هم نباید باشند چون هرگز برا شخص سوم قابل قبول نیستن!

دوسر سوخت

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.