2777
2789

خواب بودم،با صدای داد خواهرم بیدار شدم داشت تو اتاق من رو سر بچش هوار میکشید طوری که شرط میبندم صداش تا همسایه ها هم میرفت😐 منم خیلی رعایت میکنم این چیزا رو دوست ندارم اسممون بد در بره پیش بقیه هر چی گفتم یواش گوش نکرد آخر رفتم سمتش گفتم از اتاق من برو بیرون ، دستشو سمتم دراز کرد منم دستشو پرت کردم اونور بعد شروع کرد زدن😐 منم اونو زدم، انگشتمم در رفت الان همونطوری خم مونده نمیتونم تکونش بدم

هستین بقیه شو بگم

چیزی هم مونده که بگی چرا این طوری می‌کنه اصلا چرا سر چیش داد میکشیددد

این دنیا دو روزه وقتی میگم دو روزه واقعا دو روزه 😂 ارزش نداره سر چیزای بیخود همو ناراحت کنیم .. من اصلا موقع نظر دادن یا بحث کردن به اسم کاربری توجه نمیکنم و فقط حرفامو میزنم یهو میبینی یه تاپیک باهات بحث کردم و یه تاپیک هم نظر بودم مگه این که انقدری دعوا کرده باشم که اسمت تو ذهنم بمونه . اصلا از دعوا و اینا خوشم نمیاد اصلا هم دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگه یه جا واقعا مقصر نبودی و الکی پریدم بهت مطمئن باش تاپیک میزنم ازت عذر خواهی میکنم 😃 نمونش تو تاپیکام هست 😁 همون تاپیک که عنوان زدم کاربر عزیز ازت معذرت می‌خوام . فقط می‌خوام بگم اگه کار اشتباهی کردی حداقل قبولش کن به فکر غرورت نباش شاید اگه مغرور باشی و به غرورت صدمه بزنی حداقل یکی دیگه رو به ناحق ناراحت نمیکنی ... من اصلا از دعوا خوشم نمیاد هیشکی حق نداره تو سایت با من قهر باشه به زور آشتی میکنم 😁😁😁🤕🤕 همون تاپیکی که زدم بیا با هم بحث نکنیم .. دوست قشنگم @عشقم_لیمینهو هم نظر با من در سریال های کره ای 🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش همدیگه رو نمیزدین

منم ابجیام به درد نمیخورن ولی هیچ وقت بی احترامی نکردم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

برای رعایت کردن باید یکبار که تذکر دادی دیگه خودت سکوت می کردی

الان بدتر آبروریزی شد

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

هر چی از دهنش دراومد بارم کرد هر توهینی دلش خواست کرد

من پزشکی میخونم تا دیروقت میمونم کتابخونه چون بچش سر و صدا میکنه،  گفت تا شبا موندی تو کوچه ها نمیتونیم از بیرون جمعت کنیم، از بس با پول بابا رفتی کلاس از پزشکی قبول شدی وگرنه هیچی نیستی

اینم بارها بهم گفته که دوست داشت جای من باشه😑🤦‍♀️

یه بار دیگه این موجود رو خواهر خطاب کنی منم و تو 

این خواهر نیست بخدا 

و اما یه سری کاربر هایی که معلومه مثل خواهرت هستن میگن خقته اینا توجه نکن مریضن

این دنیا دو روزه وقتی میگم دو روزه واقعا دو روزه 😂 ارزش نداره سر چیزای بیخود همو ناراحت کنیم .. من اصلا موقع نظر دادن یا بحث کردن به اسم کاربری توجه نمیکنم و فقط حرفامو میزنم یهو میبینی یه تاپیک باهات بحث کردم و یه تاپیک هم نظر بودم مگه این که انقدری دعوا کرده باشم که اسمت تو ذهنم بمونه . اصلا از دعوا و اینا خوشم نمیاد اصلا هم دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگه یه جا واقعا مقصر نبودی و الکی پریدم بهت مطمئن باش تاپیک میزنم ازت عذر خواهی میکنم 😃 نمونش تو تاپیکام هست 😁 همون تاپیک که عنوان زدم کاربر عزیز ازت معذرت می‌خوام . فقط می‌خوام بگم اگه کار اشتباهی کردی حداقل قبولش کن به فکر غرورت نباش شاید اگه مغرور باشی و به غرورت صدمه بزنی حداقل یکی دیگه رو به ناحق ناراحت نمیکنی ... من اصلا از دعوا خوشم نمیاد هیشکی حق نداره تو سایت با من قهر باشه به زور آشتی میکنم 😁😁😁🤕🤕 همون تاپیکی که زدم بیا با هم بحث نکنیم .. دوست قشنگم @عشقم_لیمینهو هم نظر با من در سریال های کره ای 🤣
وقتی یکی انقدر اعصابش خرابه ک بچه خودشو نمیتونه تحمل کنه زود نپر وسط هوچی بازی دربیار حقته منم بودم ...

منی که نزاشتم خواهرم کار مزخرفی بکنه مطمئن باش تو یکی توهین کنی یجوری میشورم پهنت میکنم که تا دو ماه خشک نشی برو روانپزشک بعد بیا تو تاپیک من برو رو منبر

منی که نزاشتم خواهرم کار مزخرفی بکنه مطمئن باش تو یکی توهین کنی یجوری میشورم پهنت میکنم که تا دو ماه ...

فعلأ ک خواهرت پهنت کرده رو بند در حال خشک شدنی هروقت جمعت کردن از رو بند انگشتتم صاف شد بیا خرف بزنیم🤣🤣🤣🤣