2777
2789

میدونم باقدرت اومدین هیت بدین 😂🤚

ولی این تجربه خودم و دو سه نفر از نزدیکامع و توکانالای طب سنتی و پیج های اینستا خیلیاییییی دیگه نتیجه و رضایتشونو گذاشته بودن  هیچ خرج و مخارج آنچنانی نداره  امتحان کنید انشالله خدا بهتون نظر کنه و دامنتون سبز شه ❤️

بارداری مطلقا دست خداست 

خواهش میکنم به دکتر و متخصص و این چیزا التماس نکنید   بخدا اگه عوض این همه خرج .مخارج واقعا از ته دلتون با ایمان کامل به خدا پناه ببرید و زیارت برید نذری کنید زیارت عاشورا بخونید ختم قران نذر کنید حدیث کسا دعای توسل ختم صلوات و این جور چیزا مطمعن باشید نتیجه میگیرید .  بعدشم فقط تخمداناتونو گرم کنید همین مثلا چله بگیرید ک مدت چهل شب با روغن سیاهدانه تخمداناتونو چرب کنید و با ی نایلون فریرز بپوشونید (اگه خواستید نایلون بزارید)  بعد اینکه الانم زمستونه خوبه ی اجر پیدا کنید بزارید رو بخاری گرم ک شد ی پارچه دورش بپیچونید و ده دقیقه بشینید روش این روش حتی تموم بیماری های زنونه رو دفه میکنه از بین میبره حالا کنار اینکارا گرمیجات بخورید خرماهرروز بخورید دمنوش رازیانه دمنوشای زنجبیل و خیلی گرمیجات دیگه ک تو نت هست سرچ کنید و مطلقا از سردیجات ترشی ها ماست دوغ دوری کنین 

همینا دیگه 

فقط اینکه اینجوری نیست دو روز اینکارو کنید خسته شید اینقدر ادامه بدین ک نتیجه بگیرید ولی معمولا کمتر از سه ماه نتیجه میگیرید 

🦋🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.