2777
2789
نمیدونم برا سرفه های خشکش چیکار کنم میگیره دیکه پشت هم میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخور سرد براش روشن کن، شربت پروسپان بده، برای سرفه خوبه، گیاهی هم هست
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
این رو دکتر بمن گفت عسل با عرق نعنا با آب مخلوط کن این شربت رو مرتب بهش بده
اینو کسی تجربه ای گفته و عالی هست شکر تیغال پاک شده از عطاری بگیر آسیاب کن یه قاشق مرباخوری تو یه فنجون شیر بجوشون بزار کامل حل شه خیلی سینه رو نرم می کنه

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

وقتی بچه سرما میخوره و دکتر خشک کننده میده حتما کنارش از کتوتیفن یا امیتن استفاده کنید،چون این یه داروی ضد حساسیته و خشک کننده ها حساسیت زا،اگهاینکارو نکنید به مرور خدای نکرده از سرفه زیاد اسم کودکان میگیرن
پاییزان
برای گرفتگی بینی بچه یا کلا آدم سرماخورده هم قطره منتول عالیه ،برا بچه رو بالش بریزین راه بینی بچه رو باز میکنه به پوستش نزنین امکان داره حساسیت داشته باشه بچه
پاییزان