2777
2789
عه استاژرید پس خواستگارتون کادر درمان هستن؟ یا از بچه های مهندسی

اره اسفند پره دارم 

نه گفتم که دکتری شیمی داره میخونه و چون بورسیه اس الانم استخدامه و حقوق داره منتهی بعد اتمام درسش پتروشیمی یا هییت علمی میشه منتهی خودش گفت احتمال هییت علمی شدن کمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قراره چه ذهنیتی داشته باشیم. من خودم الان تو همین شرایطم خداروشکر زندگیم خوبه. شوهر پزشک چه مزیتی داره مگه؟

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
اره متاسفانه اعتقاد دارم تا حدودی 👀 غلط املایی هم که بیشتر تقصیر گوشیه دیگه 

نه شما تا اشتباه تایپ نکرده باشی گوشی به اون شکل اصلاحش نمیکنه

هرچند اهمیتی نداره اینجا دوبرابر کل جمعیت کره زمین پزشک و دانشجوی پزشکی داریم😂

بعضی موقع ها حس می‌کنم نکنه بعد ها دچار مشکل بشیم یا اصلا من پیش همکارام زشت بشه 

خب آمار بالای طلاق برای زوجایی هست که هر دو پزشکن 

چون هر دو مشغول کارن و زندگی میمونه رو هوا 

پس خیالت راحت 

کلا بنظرم وقتی یکی پزشکه اون یکی پزشک نباشه خیلییی بهتر میشه زندگی 

بعدم شما در آینده دغدغه مالی نخواهی داشت 

پس زندگی مالیت اوکیه سعی کن زندگی عشقیت هم با کیفیت باشه تا خوشبخت بشی کاملا 

نه اینکه زندگی عشقی رو هم فدای زندگی مالی کنی با فکر اینکه طرف پزشکه 

درضمن مهم اینه که تحصیلاتش بالا باشه و درآمد خوب داشته باشه 

نه‌ که حتما پزشک باشه

عاشق خدا و عاشقان او❤️‍🔥
بعضی موقع ها حس می‌کنم نکنه بعد ها دچار مشکل بشیم یا اصلا من پیش همکارام زشت بشه 

عزیزم شایدم فعلا زمان ازدواجت نیس،گویا دهن بینی خیلی و این تو زندگی خظرتاکه

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅
اره اسفند پره دارم  نه گفتم که دکتری شیمی داره میخونه و چون بورسیه اس الانم استخدامه و حقوق دا ...

بنظر من اگه کادر درمان بودن مثلا پرستار، کیس جالبی نبودن

ولی دکتری شیمی واقعا خوبه و بنظرم از نطر تحصیلاتش نگران نباشین اگه بقیه فاکتور هارو هم داره روش جدی فکر کنین