هرچی_میزنم_نمیشه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 419 عنوان 😜میخوای نی نی سایت بدون تبلیغ داشته باشی؟ بپر تو تاپیک+عکس 96 بازدید | 17 پست خانومایی که سامسونگ دارن اعلام حضور کنن تا منم عکسارو بزارماینجوری که میگم اصلاااا دیگه تبلیغ نمیاد براتون نمیدونین چقدر خوبه😍 کاربری چهارم😐 با من درباره سیاست و مذهب حرف نزنین دیگه شماره ندارم🗿 🇮🇱🇺🇸 1402/10/12 | 19:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hosna_34568 عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 3114 سامسوووونگ انشاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹
هرچی_میزنم_نمیشه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 419 اول سه نقطه بالا سمت راست رو بزنید بعد بزنید روی این کاربری چهارم😐 با من درباره سیاست و مذهب حرف نزنین دیگه شماره ندارم🗿 🇮🇱🇺🇸
هرچی_میزنم_نمیشه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 419 بعد اون سه تا خط اون پایین رو بزنن همچین صفحه ای باز میشهبعد روی اون بزنید کاربری چهارم😐 با من درباره سیاست و مذهب حرف نزنین دیگه شماره ندارم🗿 🇮🇱🇺🇸
hosna_34568 عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 3114 اول سه نقطه بالا سمت راست رو بزنید بعد بزنید روی این برا من این گزینه رو نداره ک انشاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹
هرچی_میزنم_نمیشه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 419 بعدم اون سبزه رو دانلود کنید و تیکشو بزنیدو میبینید که چقدررررررر تبلیغ رو برام حذف کرده🗿🍷اینجوری دیگه حتی یدونه تبلیغ هم نیست و سرعتش هم بالاتر میره کاربری چهارم😐 با من درباره سیاست و مذهب حرف نزنین دیگه شماره ندارم🗿 🇮🇱🇺🇸
هرچی_میزنم_نمیشه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 419 برا من این گزینه رو نداره ک مگه میشهروی گوشیتون سامسونگ اینترنت مگه نصب نیست؟ کاربری چهارم😐 با من درباره سیاست و مذهب حرف نزنین دیگه شماره ندارم🗿 🇮🇱🇺🇸
hosna_34568 عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 3114 مگه میشه روی گوشیتون سامسونگ اینترنت مگه نصب نیست؟ اها من با کروم میام نی نی سایت انشاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹
هرچی_میزنم_نمیشه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 419 برا من این گزینه رو نداره ک این برنامه های خود سامسونگه اینترنت هم داره کاربری چهارم😐 با من درباره سیاست و مذهب حرف نزنین دیگه شماره ندارم🗿 🇮🇱🇺🇸
هرچی_میزنم_نمیشه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 419 اها من با کروم میام نی نی سایت خب باید با سامسونگ اینترنت بیاید بعد اون کارو کنیدخیلی خوب میشه و سایت خلوت میشه آدم راحت میشه😂راستی نینی مبارک باشه♥️ کاربری چهارم😐 با من درباره سیاست و مذهب حرف نزنین دیگه شماره ندارم🗿 🇮🇱🇺🇸
hosna_34568 عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 3114 این برنامه های خود سامسونگه اینترنت هم داره من اینترنت ندارم ک انشاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹
hosna_34568 عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 3114 خب باید با سامسونگ اینترنت بیاید بعد اون کارو کنید خیلی خوب میشه و سایت خلوت میشه آدم راحت میشه😂 ... اع دارم دارم اینترنت😅😂مرسییی عزیزم😍🥹 انشاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹
هرچی_میزنم_نمیشه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 419 من اینترنت ندارم ک من وقتی گوشیمو خریدم خود گوشیم داشتشما از گوگل پلی هم فکر کنم بتونید دانلود کنیدبرنامه های دیگه هم هست که تبلیغ نیاره ولی اونا بعضی هارو حذف نمیکنن این همشو حذف میکنه کاربری چهارم😐 با من درباره سیاست و مذهب حرف نزنین دیگه شماره ندارم🗿 🇮🇱🇺🇸
هرچی_میزنم_نمیشه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 419 اع دارم دارم اینترنت😅😂 مرسییی عزیزم😍🥹 خب خداروشکر 😂عزیزی😘😘 کاربری چهارم😐 با من درباره سیاست و مذهب حرف نزنین دیگه شماره ندارم🗿 🇮🇱🇺🇸
hosna_34568 عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 3114 من وقتی گوشیمو خریدم خود گوشیم داشت شما از گوگل پلی هم فکر کنم بتونید دانلود کنید برنامه های دیگه ... ب طرز اعجاب انگیزی برام تبلیغات نمیادددوای مرسی واقعا😁 انشاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹