2777
2789

لطفا برای آرامش خونمون و شفای کامل مریضمون صلوات بفرستید و هدیه کنید به شهید ابراهیم هادی و شهید سعید سامانلو،لطفا خیلی دعامون کنید چندین ساله آرامش نداریم🤍

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پسرم اتیسمه. بیش از ۲۰ ساله خونه نداریم دیوونه خونه داریم. آنقدر گیر میده و گریه و داد و فریاد می‌کنه که مجبورم نذاریم بفهمه می‌خوایم چه کار کنیم. وگرنه داغونم می‌کنه. مثلاً بفهمه قراره برای شام چی درست کنم. تا شب منو می‌کشه. هی گریه می‌کنه که درست کن. میگم درست میکنم. شروع می‌کنه به جیغ زدن. انگار گفتم درست نمیکنم

۱۴تا صلوات میفرستم واسه سلامتیش و ۷تا حمد میخونم براش 

لطفا برای آرامش مادرم و خونمون دعاکنید،خیلی ممنونم ازتون

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍
منم پسرم اتیسمه. بیش از ۲۰ ساله خونه نداریم دیوونه خونه داریم. آنقدر گیر میده و گریه و داد و فریاد م ...

ای خدا،درکتون میکنم،خدا شفاشون بده به حق حضرت ابوالفضل،ماها هم یه روزی به آرامش میرسیم.