2777
2789
عنوان

شروع برای آزمون وکالت

3891 بازدید | 32 پست

سلام وقتتون بخیر باشه عزیزان 🙌

یک سوال داشتم از کسایی که حقوق خوندن یا کسی رو میشناسن که قبول شدن  یا خودشون تجربه داشتن . 

دانشجوی رشته حقوق هستم . ترم 4 رو تموم کردم می‌خوام ثبت نام کنم برای ترم 5 .

از چه زمانی بصورت جدی و برنامه ریزی شده برای آزمون وکالت شروع کنم ؟ چه دوره هابی رو پیشنهاد میدین ؟   

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 

۶ ماه تا یه سال بخونی کافیه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

۶ ماه تا یه سال بخونی کافیه

ممنونم که جواب دادین ،،🙏 

.

یعنی از ترم بعدی شروع کنم ؟ یا از الان چون پایه ی قوی ندارم .‌

.

شما چقدر وقت گذاشتین ؟ 

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ترم اول هستم 

چیکار کنم یک ضرب قبول شم

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
ممنونم که جواب دادین ،،🙏  . یعنی از ترم بعدی شروع کنم ؟ یا از الان چون پایه ی قوی ندارم .‌ ...

من خودم یه سال زمان گذاشتم ولی مداوم و جدی ۶ ماه من پایم قوی بود آره شما کم کم شروع کن تفننی بخون ولی خودتو خسته نکن زیاد

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

من خودم یه سال زمان گذاشتم ولی مداوم و جدی ۶ ماه من پایم قوی بود آره شما کم کم شروع کن تفننی بخون ول ...

سلام عزیزم امیدوارم همیشه موفق باشی میشه اسم منابعتم بگی یک دنیا ممنون

🌸

سلام عزیزم امیدوارم همیشه موفق باشی میشه اسم منابعتم بگی یک دنیا ممنون

سلام بله عزیزم

مدنی بیات

آدک و جزا غفوری

تجارت دو جلدی توکلی

آدم تدریس قائم مقامی

مرسی گلم تست هم میزدی ؟و اینگه هرروز چقد مطالعه داشتی؟

آره تست برا تجارت و مدنی قربانی برا ادم فرحناکیان برا جزا و ادک هم همون غفوری، آره هر روز میخوندم

یکیو میشناسم دوماه بکوب خوند قبول شد  البته صب تا ظهر استاد خصوصی داشت و تمام منابع براش تدریس ...

.

.

.

ترس داره میگیرتم 🥺🥲🥲😃

من خودم یه سال زمان گذاشتم ولی مداوم و جدی ۶ ماه من پایم قوی بود آره شما کم کم شروع کن تفننی بخون ول ...

آهان 🙏💚ممنونم 

.

منم یکسال وقت دارم .‌پس شروع کنم .‌

و یه سوال دیگه 🙏

.

مصاحبه چطوریه ؟ خیلی استرس و ترس مصاحبه رو دارم .