2777
2789
عنوان

اکس🥸

316 بازدید | 15 پست

اکسم همیشه بهم حس ناکافی بودن داد و همیشه حالمو بد کرد تو بدترین شرایط زندگیم 

بعدا سر یه جریاناتی حسادتش برانگیخته شد (بخاطر اینکه تو زندگیم به موفقیت رسیدم) و بهم خیانت کرد و تو بدترین حالت بعد ۵ سال دوستی ولم کرد تو آخرین قرار انقد گریه کردم اصن براش مهم نبود ولم کرد رف منم تنها موندم تو محل قرار 

۶ ماه بعدش با التماس برگشت و الان نزدیک یکساله هی پیام میده هرچند من تحویلش نمیگیرم 

ازش متنفرم ولی اون خیلی بهم عشق میورزه بااینکه من اصن اوکی نیستم باش و بهش حس خوب نمیدم ولی یجور رفتار میکنه تو این یکسال انگار کشته مردمه😐

هرچقدم بهش بتوپم باز برمیگرده سمتم 

نمیدونم چطور دکش کنم 

از ی طرفم انقد دل رحمم که دوس ندارم کسیو برنجونم چون حال خودم بدتر بد میشه و بخودم حس بدی پیدا میکنم 

حس خنثی دارم بهش حتی خودشو با آب زمزم بشوره نمیتونم اوکی باشم باهاش

یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی، شاید یه کم زمان بخواد اما تو لیاقتشو داری!
شخصیتش و خورد کن و تورو بزن تمام‌روزاتو

اصن حوصله حرف زدن باهاشو ندارم ک بخوام خردش کنم حتی😐ولی دلمم میسوزه براش انقد وقتشو میزاره و پیگیره با اینکه میدونه من حسی بش ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین کارتو ادامه بده.محل نده

جواب زنگ و پیامشو نده

مردیکه عبرت😒

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
اصن حوصله حرف زدن باهاشو ندارم ک بخوام خردش کنم حتی😐ولی دلمم میسوزه براش انقد وقتشو میزاره و پیگیره ...

دلت نسوزه 

رفته دوراشو‌زده 

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
قطع ارتباط کن خطتو عوض کن گول محبتای فیک اینارو نخورید کسی ک یبار ترکت کرده بازم میکنه انقدر دلسوزی ...

نه بابا دیگه بکشه خودشو برام مهم نیست چون خیلی اذیتم کرد وقتی تو کوچه خیابون تصادفی ببینمش با خودم میگم من دقیقا چرا با این بودم😐خودمو قایم میکنم نبینتم منفور

اکس من رفت با همکارم ریخت رو هم ... تازه اون موقع کامل کات نکرده بودیم... کاش مادرا یکم بیشترربرا ...

منم همکلاسیم کلی التماسم کرد باش اوکی شم بعدم سر ی دعوا رف با خواهرم رل زد هنوزم باهمن زندگی عجیبی دارم حالا کاری ب یارو ندارم خودشو چندین ماه سکه ی قرون کرد تا محلش بدم فق خواهرمو هنوز درک نکردم ازین خواهراییم بودیم که جون میدادم واسش و همه ب رابطمون حسودی میکردن ولی متاسفانه ضعف جنس مخالف غالب شد هرچقدم بگذره نمیتونم ببخشم

اکس من رفت با همکارم ریخت رو هم ... تازه اون موقع کامل کات نکرده بودیم... کاش مادرا یکم بیشترربرا ...

امضات دقیقا حال الانمه

منم همکلاسیم کلی التماسم کرد باش اوکی شم بعدم سر ی دعوا رف با خواهرم رل زد هنوزم باهمن زندگی عجیبی د ...

باورم نمیشه خواهرت همچین کاری کرده...

دبر یا زود اونم پشیمون میشه مطمئن باش

امیدوارم به خاطر دل شکستت خدا بهترینارو نصیبت کنه

🌕🌔🌓🌒🌑

کاراشو تکرار کن

بی محلی کن بهش

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!