2777
2789

با یه پسریم ک خانواده هامونم میدونن عشق و علاقمون ب همدیگه هم خیلیه 

من ۲۰ سالمه

پسره هم ۲۷ سالشه

خیلییییی جاها میخواست ک رابطمون بهم بخوره همشم بخاطر اخلاق گند خودمه ک زود عصبی میشم 

و اون یه پسریه ک خیلی صبر و تحمل داره من بحث کنم یا ازم ناراحت باشه همش حرف زدنش با قربون صدقس حتی ناراحتم باشه ازم و اینکه قشم کار میکنه و چندتا بوتیک داره و ماشین و زمین هم ع خودش داره و قصدشم اینه بعد عید بیاد واسم بخاطر کارشه ک نمیتونه زودتر پا پیش بزاره بیاد جلو 

ولی ی اخلاق بدی ک داره و خیلییییییی اذیتم میکنه اینه ک مثلا از جایی ناراحت باشه جوابتو نمیده و باید با خودش خلوت کنه اروم ک شد خودش پی میده بهش بارها گفتم میگه نمیخوام توام اذیت شی و ذهنت درگیر شه من خودم تو تنهاییم خلوت میکنم اروم میشم 

الان ۱ هفتس باهام نمیحرفه بخاطر دوس دختر داداشش 

میگه بحث کردن باهم و همش ک ع سرکار میرم خونه دعواس و اینا گفتمش دوس دختر داداشت چ ربطی ب رابطه ما ک باید ب من پی ندی و ای حرفا 

دوستان زیاد شد بقیشو پست بعد میگم

شما کمکم کنین چکار کنم با ای اخلاقش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا ک روز اصلا بهم پی نمیده اگههههه بیکار شه در حد چندتا پیام ک همش میگه بازار شلوغه و گیرم منم اصلا مشکل ندارم با این گفتمش باش همیشه منتظرش میمونم تا ۱۲ شب ک ع سرکار میاد خونه و اونم اگه پیام بده یا نده 

میگه من میام خونه شام درست میکنم دوش میگیرم لباسام میشورم بعدم ظرفا و اینارو میشورم ب محض اینکه دراز میکشم نمیدونم چجور خوابم میبره 

اخه من چکار کنم این وسط 

الانم ۱ هفتس ک دوس دختر برادرش بحث دارن اصلااااا پی نمیده دیروز پی دادم خودم گفت قربونت بازار شلوغه پی میدم تا ۴ صب هر چی پی دادم اصلا ی کلمه هم پی نداد 😔

برم بهش پی بدم بنظرتون بگم تمومش کنیم یا بزارم خودش وقتی پی داد بهش بگم؟ خیلییییی اذیتم خیلییییییی ۱۰ ام تولدم بود اصلا تبریک بهم نگفت😔اخه من جز خودش کسیو ندارم یعنی امیدو و زندگیم خودشه بخاطر خودشه ک الا دارم نفس میکشم 

چقد درد میکشم از اینکه پی نمیده😔

اولا ک روز اصلا بهم پی نمیده اگههههه بیکار شه در حد چندتا پیام ک همش میگه بازار شلوغه و گیرم منم اصل ...

پسری بخواد بهت پیام بده یا زنگ بزنه هر چقدرم سرش شلوغ باشه بازم میده شده از خوابش بزنه این دوست دختر داداششو بهونه کرده تو اصلا پیگیر نباش ببین چیکار میکنه

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤
برم بهش پی بدم بنظرتون بگم تمومش کنیم یا بزارم خودش وقتی پی داد بهش بگم؟ خیلییییی اذیتم خیلییییییی ۱ ...

چقدر ضعیفی یعنی چی به جز اون کسی ندارم ول کن بابا این نشد یه کی دیگه

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤
پسری بخواد بهت پیام بده یا زنگ بزنه هر چقدرم سرش شلوغ باشه بازم میده شده از خوابش بزنه این دوست دختر ...

اخه خیلی از روزا تا خوده باهام بیدار بوده ک دیگه نخوابیده رفته بود سرکار میگه گاهی میام خستم اصلا لباسامم عوض نمیکنم خوابم میبره😔

اولا ک روز اصلا بهم پی نمیده اگههههه بیکار شه در حد چندتا پیام ک همش میگه بازار شلوغه و گیرم منم اصل ...

بچه ای وایسی منتظر همچین ادمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اون سرش هزار جا گرمه ..بازیت داره میده تو خیلی بچه ای هنوز.

بنظرت برم بهش پی بدم چی بگم بهش؟😔

هیچی یه پیامو شیک و رسمی بگو من سرگرمی تونیستم هروقت دلت خواست باشم هروقت نخواست ...مناسب من نیستی....خدانگهدار.دیگ هرچی پ داد ز زد ج نده اصلا و تموم.اولش سخته چون الکی الکی خودتو وابسته کسی کردی ن شرعا ن قانونا بهت وابستگی نداره...ولی باید تحمل کنی از این وابسته وابسته اینو اون نشو...فقط همسر.