2777
2789
عنوان

تو رو خدا کمک کنید

81 بازدید | 18 پست

چیکار کنم شوهرم میگه من ی درصد اگه تو رو دوس داشته باشم به خاطر مادر بچه هامی قلبم داره میترکه تو  این خونه چیکار کنم وقتی دوسم نداره چرا بمونم؟

بیچاره اون بچه ها

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید شوخی کرده یا خسته و ناراحت بوده گفته به دل نگیر عزیزم 

مطمئن باش دوستت داره حتما 

خودت رو ناراحت نکن 

بهش بگو ولی من عاشق زندگیم و بچه هام هستم و خدا خودش حواسش بهم هست 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
شاید شوخی کرده یا خسته و ناراحت بوده گفته به دل نگیر عزیزم  مطمئن باش دوستت داره حتما  خ ...

چیکار کنم آخه دیشب تولدم بود تبریک نگفت مادرم برام ی کیک گرفت اصلا برام کیک مهم نیست ی تبریک دلم میخاست از طرفش

چیکار میکنی 

هیچی میگه عشق مال اول ازداج هست حالا به دست اوردم الام مسیولیت دارگ وظیفه دارم میگم چرا شلوار خریدی برام میگه خریدم بپوشی ابروم نره میگم اقلا بگو برای دوست داشتن 

هیچی چه میشه کرد بعد دوتا بچه 

مهم اینه وظایفش رو انجام میده خیانت نمیکنه دوست داستن زوری میشه 

فقط بعضی وقت های خاص که میدونی کی رو میگم میگه عاشقتم دوست دارم 

ولی حس میکنم به خاطر بچه ها نگر میدارن ادم رو