به حساب پریودم هفته چهار بارداریم سونو داخلی شدم چیزی دیده نشد ولی گفت رحمت خیلی ضخیم شده گفته تکرار بتا و مجدد سونو کسی اینجوری بوده؟
خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش. درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
انشالله که بارداری فقط صبر کن الکی هم فکر نکن بزن به در بیخیالی
مگه میتونم دور وزه فقط دارم استرس شدید میکشم
خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش. درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
والله این استرس ضررش بیشتره عجله نکن تا جایی که میدونم خارج رحم علایم و درد شدیدی داره
آره میدونم من کلا آدم استرسیم حالام خیلی سعی میکنم استرسم و کم کنم
سلام من تاپیک سال۹۷ شمارو خوندم من هم خارج رحمی شدم پارسال و لوله ام بسته شد عکس رنگی ...
عزمزمه من دکتر فتوحی بودم بهم دارو داد چند ماه باردار نشدم که دیگه گفت بیا ای وی اف کن ولی من نکردم گفتم ولش کن دیگه دکتر رفتن و اگر خدا بخواد بهم میده واقعا از ته قلبم سپردم به خدا دقیقا ماه بعد بدون هیچ دارویی باردار شدم الانم واسه دومی یک سال و نیم بود اقدام بودم ولی نمیشد ولی اصلا دکتر نرفتم گفتم خدایا اگر صلاحمه هر وقت میدونی بهم بده و بعد این همه مدت با یک لوله دوباره باردار شدم اینو گفتم که بدونی اگر واقعا توکل کنی به خدا همه چیز درست میشه چله بسم الله آیت الله حق شناس بردار خیلی مجربه