2777
2789
عنوان

اگه تجربه نگهداری از جوجه عروس هلندی داری بیا🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1924 بازدید | 33 پست
باشه . فقط اون بقیع ای از سرلاک هارو که با آب قاطی کردم بعدا میتونم بدم بهشون ؟ 

نمیدونم 

ولی همیشه به اندازه درست کن که دیگه اضافه نیاد

بیش از حد هم غذا نده گاهی جوجه بازم درخواست غذا میکنه درحالی که چینه دانش پره  همیشه چینه دانشون رو چک کن

سبزک🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی جا نونی کوچیک زیرش پوشال ریختم اینارو هم گذاشتم توش

سلام من تجربه بزرگ کردن جوجه برزیلی دارم خودم پرورش میدم برزیلی و عروس و...

جانونی اصلا مناسبش نیس کف جانونی سُر هست و پلاستیکی و این باعث میشه پای پرنده ات از هم فاصله پیدا کنه نج بشه بعدا گرفتار میشی

باشه . فقط اون بقیع ای از سرلاک هارو که با آب قاطی کردم بعدا میتونم بدم بهشون ؟ 

نگه نداری بهتره فاسد بشه پرنده میمیره

بعضیا ی کم بمونه برای وعده بعدی میذارن یخچال ولی اندازه درست کن ک اضافه نیاد اینجوری خیالت راحت تره

برای عروس ۱۰ روزه خیلی سخته سرلاک دادن 

کم کم راه میفتی 

دهنشو باز کن از کنار نوک اش کرمک که به سرنگ وصل هست رو وارد کن کم کم بریز تو گلوش

اگر دست و پا زد امکان داره داری تند تند وارد میکنی سختشه قورت بده همرو

پس از هر دفعه سرلاک دادن،سرنگ و کرمک رو خوب بشور توش سرلاک نمونه فاسد بشه

چند بار اب بکش تو سرنگ خالی کن تا هم سرنگ و هم کرمک تمیز بشن

محیط گرم براشون فراهم کن

من خودم ی سری ی مدل سرلاک مخصوص پرنده گرفتم خیلی دیر هضم بود این دفعه برای جوجه هام سرلاک نوزاد(سرلاک گندم) گرفتم خیلی خوب میخورن و خوب هضم میکنن(ی نفر ک خودش عروس هلندی پرورش میده جوجه کشی میکنه بهم گفت)

اب ولرم برای درست کردن سرلاک فراهم کن نه خیلی سفت باشه سرلاک ن خیلی شل و ابکی

جوری ک سرنگ بتونه بکشه خوبه

سلام من تجربه بزرگ کردن جوجه برزیلی دارم خودم پرورش میدم برزیلی و عروس و... جانونی اصلا مناسبش نیس ...

یکی از عروس ها که ۲۰ روزشه پاس هیچ مشکلی نداره . و تقریبا بزرگ هست . کف جا نونی اصلا معلوم نیست چون خیلی زیاد پوشال ریختم اصلا تموم نمیخوره. ولی اون عروس ده روزه به دلیل باز بودن پاها بردم دامپزشکی آتل بست .  اونو تو یه ظرف جدا گذاشتم تو جا نونی .زیرش و روش هم دستمال کاغذی گذاشتم گرمش میشه سریع میخوابه

میتونی نگهداری🥲

سرلاک مخصوص بگیر، از پت شاپ بپرسی میگن بهت. مراقب باش نپره تو گلوش با سرنگ بهش بده. 

جای سرد نباشه، دستات تمیز باشه هرموقع دست میزنی بهش

اگه پیش خودت بزرگ بشه هزار برابر دوست داشتنی تر میشه

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
پس از هر دفعه سرلاک دادن،سرنگ و کرمک رو خوب بشور توش سرلاک نمونه فاسد بشه چند بار اب بکش تو سرنگ خا ...

خیلی ممنونم فقط من چون چند روزی هست یه سرلاک با یه برنده دیگه دادم مریض نمیشن برم سرلاک بچه بگیرم بدم بهشون؟ 

یکی از عروس ها که ۲۰ روزشه پاس هیچ مشکلی نداره . و تقریبا بزرگ هست . کف جا نونی اصلا معلوم نیست چون ...

پوشال هم بریزی بازم امکان داره هنگامی ک تکون میخورن پاهاشون سر بخوره تو جعبه چوبی چیزی بذاری بهتره بازم هر جور خودت دوس داری

میتونی نگهداری🥲 سرلاک مخصوص بگیر، از پت شاپ بپرسی میگن بهت. مراقب باش نپره تو گلوش با سرنگ بهش بده ...

آره خیلی خوبه . فقط یکم سخته غذا دادن از اون کوچیکه چشام یه نمه باز شده هنوز🥺جون نداره

خیلی ممنونم فقط من چون چند روزی هست یه سرلاک با یه برنده دیگه دادم مریض نمیشن برم سرلاک بچه بگیرم بد ...

اگر سرلاک داری و همون خوبه بده بهشون

فکر کردم میخوای بخری بهت گفتم

سرلاک همیشه تو ظرف درب بسته نگه داره در مجاورت هوا خراب میشه

باشه حتما یه جعبه میرم میگیرم . اگه هم نشد کارتن .ممنونم ❤️

اره کارتن هم میشه

من الان پوشال ریختم روش دستمال پارچه ای نرم گذاشتم روی اون میخوابه 

خواهش میکنم

واس منم پاش مشکل پیدا کرده بود پیش پدرمادرش بود خودم بستم چند روز درست شد

پاش بیشتر از یک هفته نباید بسته بمونه