2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک پربازدید

118 بازدید | 3 پست

سلام دوستان پیرو تاپیک پربازدید پوشش مقابل داماد خانواده و زن داداشم میخواد طلاق بگیره

پ ن من خودم یه عروسم نه خواهر شوهر  اما چرا تو تاپیک زنداداشم میخواد طلاق بگیره همه حقو به اون عروش

س خودخواه دادن اون عروس خودخواه که به بچه هاشم بها نمیده بعد میشه مادر تاپیک پربازدید پوشش مقابل داماد .لطفا فقط جلوی چشماتونو نبینید برید دوقدم جلوتر لزوما نه هر پدرمادری مقدسن و نه هر مادرشوهر خواهر شوهری عفریته البته قبول دارم که خیلی خانواده های مرد به زن اغلب ظلم میکنن متاسفانه بخاطر فرهنگ غلط ما اما زناییکه اصلا اهل زندگی هم نیستن هم کم نیستن و باعث بدبختی شوهر و بچه هاشون شدن 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اطراف من یکیاز همین عروسا بود که با عفریته گری شوهررو تو مشت گرفتو مثل یه برده باهاش رفتار میکنه و بعدها خواست برای دامادشم پیاده کنه که باعث شد دخترش مطلقه بشه

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا خووش انتقام بگیره از هر چی ادم کثیفه 

منم حالم بهم خورد از نظر خانوما که فقط طرف عروسو میگیرم تز خدا میخوام اگه راسته حرفاش عروسشون به اعمال بدش مبتلا بشه وخدا نسلشونو قطع کمه عروسای بد ذاتو