2777
2789

میشه بگید اخه نگرانم میگن باعث میشه خونریزی زایمان بند نیاد دارم میترسم هفته ۳۵هستم و زایمانم هفته ۳۸هست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتربه من گفت هفته ۳۶ قطع کن برای محض اطمینان یه تماسی با مطب بگیر شما چندمین سزارینتونه؟

این آمپول برا چیه؟

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
این آمپول برا خونرسانی بهتر ب جنین و جلوگیری از زایمان زودرس وجلوگیری از لخته شدن خون هست

همه خانومای باردار باید تزریق کنن؟؟

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
سزارین سخته؟

سختیش نهایتن تا ده روزه

ولی اگه خواستید از کمر به پایین بیهوشی بشید حتما به همراهاتون بگید بعد از عمل موقع بردنتون به بخش سرتون رو بالا نگیرن و برای مدتی بالشت زیر سرتون نزارن وگرنه مواد بیهوشی وارد سرتون میشه بعدش،اذیت میشید

سختیش نهایتن تا ده روزه ولی اگه خواستید از کمر به پایین بیهوشی بشید حتما به همراهاتون بگید بعد از ع ...

من روش بی حسی رو انتخاب کردم،راستش دو دلم چون هیچ تجربه ای از عمل سزارین ندارم میترسم بعدش پشیمون شم از ی طرفم زایمان طبیعی خیلی وحشتناک بود کلا دارم میترسم خیلی استرس دارم نزدیک زایمانمه

من روش بی حسی رو انتخاب کردم،راستش دو دلم چون هیچ تجربه ای از عمل سزارین ندارم میترسم بعدش پشیمون شم ...

دیگه باید تصمیمتونو بگیرید

هر دو سختی ها خودشو دارن

سزارین مراقبت میخواد تا یه مدتی