2777
2789
عنوان

عقد بدون اجازه والدین

2084 بازدید | 119 پست

سلام.داداشم ی زن مطلقه ای ک ۸سال از خودش بزرگتر بود میخواست و خانوادمم خیلی مخالف ازدواجش بودن.دیروز متوجه شدیم خودشون بدون اطلاع عقد کردن😭😭.حالا چیکار کنیم؟جواب فامیل و آشناها رو چی بدیم؟ب شوهرم چی بگم ک همش ی چیزو سرکوفت میکنه تو سرم؟اگ خانوادش بفهمن چی بگم😔😔

خود را ب خدا و دیگران را ب لیاقتشان بسپار...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به فامیل و آشنا چه مربوط 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

عزیزم بدی فرهنگ ما همینه که مثلا خانواده شما می خوان زندگی یه جووون رو کنترل کنن 

یا شما فکر می کنی مسئول رفتار اعضای خانوادتی  

شوهرت اگر چیزی گفت بگو  زندگی خودشه ، تصمیمش این بوده به ما ربطی نداره

به فامیل و آشنا چه مربوط 

خودتون اطرافیان رو میشناسید ک منتظرن ی چیزی بگم.خانومه از لحاظ همه هییییییچ نکته مثبتی نداره.یعنی واقعا مناسب ازدواج با هم نبودن

اینقدر برای بقیه زندگی نکن

درست میگی لی واقعا میدونم الان حرف و سخن زیاد میشه.نمونش از شوهرم و خانوادش.بعدم ما تو ی شهرکوچیک زندگی میکنیم

همدیگه رو دوست داشتن برادرت هم به شما گفته 

این خانواده خودتون بودن که نخواستن تو عروسی برادرت شرکت کنن و باهاش خوشحال باشن

شوهرت هم بیخود می کنه دنبال سرکوفت زدنه و خانواده شوهرت هم

داداشت گناه نکرده

ولی شما اگه زندگیشون رو بهم بزنین گناه کردین

چه خانواده شوهر پرو و بیکاری داری که به دومادی برادر تو هم کار دارن خدا صبرت بده

عزیزم بدی فرهنگ ما همینه که مثلا خانواده شما می خوان زندگی یه جووون رو کنترل کنن  یا شما فکر م ...

عزیزم شوهری ک من میشناسم و خانوادش اینو تا آخر عمر سرکوفت میکنن و تو سرم میزنن

خودتون اطرافیان رو میشناسید ک منتظرن ی چیزی بگم.خانومه از لحاظ همه هییییییچ نکته مثبتی نداره.یعنی وا ...

پس چرا داداشت انتخابش کرده اگه هیچ نکته مثبتی نداشته؟!

یا دلیل شما فقط مطلقه بودنشه؟!

از برادرتون بزرگتره؟!

قیافه اش بده؟!

اخلاقش بده؟!

خانواده نداره؟!

بچه داره؟!

مشکلش چیه آخه واقعا کنجکاو شدم بدونم ؟!

هیچی کاری نمیشه کرد. سکوت کن و نقطه ضعف دست کسی ندید مخصوصا جلو خانواده همسر. وگرنه هر بار از این راه بهتون ضربه میزنن. فقط یه کلام بگین .دیگه هم علاقه داشتن و کاریست که شده. شما که نمیتونی ازدواج رو قایم کنی درسته ناراحتی اما مدیریتش کن که خودت اذیت نشی. بخدا دنیا ارزش غصه خوردن نداره . همدیگه رو دوست داشتن از این دید نگاه کنید