2777
2789

بچه ها من دیروز رفتم دندان پزشکی برای عصب کشی دندونم..منتها اینقدر منو ترسونده بودن ک همش میلرزیدم...و احساس تنگی نفس داشتم...خودم دردی حس نمکردم ولی استرس خیلی زیادی داشتم..حتی بهم اب قندم دادن..تااین دکتر عصب هارو کشید فایل هارو بست تا از ریشه دندونم عکس بگیره..منتها من خیلی مترسیدم احساس نفس تنگی شدید گرفتم و اجازه ندادم دکتر ادامه بده..گفت هفته دیگه بیا ک ادامه بدم...عکس برداری از ذیشه چقدر طول میکشه و مراحل بعدیش چیه..مگم اگه بدونم شاید دلم اروم گرفت و ترسم کم شد..شمارو بخدا کمکم کنید..الان از خواب دندان پزشکی پریدم بالا..مخام دندونم درست شه ک اقدام ب بارداری کنم.منتها از بچگی فوبیا دندان پزشکی داشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منی که عاشق دندون پزشکیم😂😂  ترس ندارع که اسی جون  بخواب چشاتم ببند

دست خودم نیست بخدا..همین ک نمیتونم ب احتیار خودم دهنمو ببندم مترسم...خسته شدم از دیروز کارم گریه س

عصباشو کشید ؟تااین مرحله هیچ دردی حس نکردی؟ دیگه دندونتو اگه با پوتکم بزنن توش هیچی نمیفمی خواهر از ...

خواستم کلا دگه ادامه ندم ک دکتر گفت کانالای دندونتو تمیز نکردم امکان اینو داره ک عفونت کنه ک بدتر میشه

کار سخت و انجام داده دیگه اگه نیاز ب پست یا روکشه بعدش ایناس اگه هم دندونت دیواره هاش اینا هس ک خب ه ...

دستگاهی ک عکس میگیرن چجوریه..بلافاصله بعد عکس باز میکنن یا اچل عکسو میبینن بعد باز میکنن

میدونی میترسم از عکس ریشه گرفتن چقدر طول میکشه..چون فایلا داخل داندان میزارن از این حرکت میترسم

وا !!!عکس گرفتنش که دیگه ترس نداره حتی من نمیترسم.. 

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
میدونی میترسم از عکس ریشه گرفتن چقدر طول میکشه..چون فایلا داخل داندان میزارن از این حرکت میترسم

هیچی دیگه اصلش عصب کشی بوده، عکسش دو دقیقه بقیشم ک از عصب کشی راحت تره، من ترس ندارم بیشتر حالم بهم میخوره همش میخام بالا بیارم 

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم