2777
2789
عنوان

یه خانم معتاد...

162 بازدید | 12 پست

جلوی دره خونمون یکم اونور یه خانوم که معلومه معتاده وزباله جمع میکنه،باصورت خورده زمین،الان داره ناله می‌کنه و میگه اییی مامان، خیلی دلم سوخت براش ،چی میشه،که این اتفاق برای یه زن میفته حکمت خدارو موندم اعصابم خراب شد،اونم می‌تونست مثل ما سرشو این وقت شب روی بالشت بذاره،کاشکی خدادستشونو بگیره،یه آقا از کنارش رد شد گفت جنس میخوای فکر کرد نالش بخاطر مواده گفت نه باصورت خوردم زمین،خیلی دوست دارم بهش کمک کنم اما نصفه شبه هم میترسم هم شوهرم نمی‌ذاره برم بیرون،قدر زندگیتون هرچقدر سخت بدونید،نمیدونم چی بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه خواهش کنم ب شوهرت بگی بره بهش یکم خوراکی بده این وقت شب سرش توسطل نباشه 😥

عه حالم گرفته شد 😣😣😣😣

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃