2777
2789
عنوان

تب شدید

49 بازدید | 5 پست

سلام دوستان پسرم۲سال و شش ماه داره، سه روز تب شدید داره دکتر هم بردم دارو داده ، داروهارو هم میدم اما بهتر نشده حتی آنتیبیوتیک هم که داده بهش دادم اما اصلا تغییر نکرده پاشویه میکنم ایبوپروفن دادم استامینوفن دادم موقتی تبش میاد پایین باز بعد چند ساعت تب میکنه ، نمی‌دونم دیگه چیکار کنم ، نمی‌دونم دیگه با چه روش دیگه ای تبش بیارم پایین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دختر منم دوساله امشب ۵شبه که تب داره بصورت چرخشی ایبوبروفن استامینوفن بده فقط تب کنترل کن که ...

آبریزش بینی شدید سه روز اول ترشحات بینیش سبز بود امشب حالت آب یکی دوبار در روز هم سرفه خلطی داره عزیزم

عزیزم دختر منم دوساله امشب ۵شبه که تب داره بصورت چرخشی ایبوبروفن استامینوفن بده فقط تب کنترل کن که ...

دارو هم دادم ولی تبش نمی‌دونم چرا پایین نمیاد درضمن وقتی میخوابه دمای بدنش بالاتر میره