2777
2789
عنوان

قاضی زن

6291 بازدید | 43 پست

من دانشجو حقوق هستم و قصد دارم آزمون قضاوت بدم  ب نظرتون برای یک خانم شغل مناسبی لست

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه خانم ها اجازه دارن قاضی بشن

اگر آره چرا که نه

خیلی هم خوبه 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

مگه قاضی زن هم داریم تو ایران؟

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

نه 

میشه دلیل بگین 

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 

اصلا فکر نکنم بذارن زن قاضی بشه تو ایران تو اسلام این طوریه 

چون از نظر اخلاقی زن احساسات زنانه و خون کم تری داره و بخوادم داشته باشه سینه هاش اب میشه و رحمش فیبروم و کیست و ... می گیره و به مشکل می خوره

بله مناسبه . البته اگر در دام قوانین مردسالارانه نیوفتید و بتونید حداقل به اندازه ی خودتون برای خانم ...

انشاءالله  ک حتما بتونم و لایق دفاع از حق زنان سرزمینم باشم

خانم قاضی نمیشه فقط دادیار میشه 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵