2777
2789
عنوان

بچه ها .بالای ۴۰ سال باشین..اینکارو میکنید؟ کیا مثل من هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 1355 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اخه

نمیدونم دیگه باهاش کاری ندارم

به چشم مریض نگاش میکنم همزمان با ۱۰ نفر هست قربون صدقه همشون میره حمایشون میکنه پول میزنه به حسابشون وعده های بزرگ بهشون میده

شوهرم نه قیافه داره نه هیکل نه اخلاق درست و درمون

فقط پول داره حتی دخترای ۱۸ سال بهش پا میدن

نمیدونم دیگه باهاش کاری ندارم به چشم مریض نگاش میکنم همزمان با ۱۰ نفر هست قربون صدقه همشون میره حما ...

به همه پول میده؟؟

تو کمبود محبتت رو چیکار میکنی

زندگی بدون عشق و محبت، هیچ انگیزه ای ندارد. 
نمیدونم دیگه باهاش کاری ندارم به چشم مریض نگاش میکنم همزمان با ۱۰ نفر هست قربون صدقه همشون میره حما ...

افرین دقیقا متاسفانه همچی شده پول دیگه نگاه نمیکنن ی خانواده ی خونه رو دارن خراب میکنن خیر نبینن 

الان زندگیت بهتر شده؟؟ کسی تا حالا کمکت نکرده

ن میگم فقط ی خونه نقلی اجاره کردم با وام اجاره هم میدم ن کسیرو نداشتم ک کمک کنه منو خیلی زجر کشیدم زخم زبون خوردم پسرم ۱۷ سالشه افسردگی شدید داره خودم چند نوع مریضی دارم دنیا خیلی عذابم داد خیلی 

به همه پول میده؟؟ تو کمبود محبتت رو چیکار میکنی

خودمو سرگرم بچه هام کردم

ولی از درون داغونم

بعضی وقتا به سرم میزنه خیانت کنم ولی دلم به بچه هام میسوزه طفلیا خیلی مظلوم هستن

به خودم میگم اگه اینکارو کنم دیگه چه فرقی با اون اشغال دارم

خودمو سرگرم بچه هام کردم ولی از درون داغونم بعضی وقتا به سرم میزنه خیانت کنم ولی دلم به بچه هام می ...

اون طفلیا کسیرو غیر تو ندارن ب خودش بگو فقط بگو دوست داری منم مثل تو برم دنبال عشقو حال خودم بعد خودتوبذار جای من