یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من تست دادم بعد یه هفته سنو دادم گفت تازه ۴هفته ای
۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
به احتساب خودم ۱۲روز بعد از موعد اما سنو ی چیز دیگه گفت .ممکنه لقاح دیر صورت گرفته
۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
نی نی پسره درسته؟؟میگن لقاح دیر باشه یعنی خیلی بگذره از موعد بعد متوجه بشی نی نی پسر هست
الان ۶هفتمه هنوز نمیدونم🥲
۱عزیزم منم از اولین اقدامم ۱۹ روز بیشتر نگذشته بود بیبی چکم مثبت شد در حالیکه اگر بخوام روز تخمک گذا ...
آهان یعنی منم احتمال زیاد درسته هاله که میندازه ؟؟
دسترسی به آزمایشگاه ندارم واسه همین چندتا تست با خودم اوردم ی دونه دیگه مونده میترسم بزنم باز هاله بیوفته کی مثبت میشه رو نمیدونم ولی از اقدام که حساب میکنم ۳هفته شده