2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تست دادم بعد یه هفته سنو دادم گفت تازه ۴هفته ای

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
تست کی مثبت شد قبل از موعد یا بعدش؟

به احتساب خودم ۱۲روز بعد از موعد‌ اما سنو ی چیز دیگه گفت .ممکنه لقاح دیر صورت گرفته

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
به احتساب خودم ۱۲روز بعد از موعد‌ اما سنو ی چیز دیگه گفت .ممکنه لقاح دیر صورت گرفته

نی نی پسره درسته؟؟میگن لقاح دیر باشه یعنی خیلی بگذره از موعد بعد متوجه بشی نی نی پسر هست 

نی نی پسره درسته؟؟میگن لقاح دیر باشه یعنی خیلی بگذره از موعد بعد متوجه بشی نی نی پسر هست 

الان ۶هفتمه هنوز نمیدونم🥲

هفته رو باید بر اساس تاریخ پریودی حساب کنین.نه زمان مثبت شدن تست.

آخه من ۱۰آذر پریود شدم تقریبا ۲۰آذر اقدام داشتم از روز اقدام حساب باید بکنم یا روز اقدام؟

آخه از ۲۰آذر تا الان ۳هفته ام نشده تست هام هاله میندازه 

آخه من ۱۰آذر پریود شدم تقریبا ۲۰آذر اقدام داشتم از روز اقدام حساب باید بکنم یا روز اقدام؟ آخه از ۲۰ ...

۱عزیزم منم از اولین اقدامم ۱۹ روز بیشتر نگذشته بود بیبی چکم مثبت شد در حالیکه اگر بخوام روز تخمک گذاری رو حساب کنم ازش ۱۳ یا ۱۴ رور گذشته بود

ینی س هفته و چار پنج روز بودم فهمیدم

۸ آذر آخرین پریودم بود..

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹
۱عزیزم منم از اولین اقدامم ۱۹ روز بیشتر نگذشته بود بیبی چکم مثبت شد در حالیکه اگر بخوام روز تخمک گذا ...

آهان یعنی منم احتمال زیاد درسته هاله که میندازه ؟؟

دسترسی به آزمایشگاه ندارم واسه همین چندتا تست با خودم اوردم ی دونه دیگه مونده میترسم بزنم باز هاله بیوفته کی مثبت میشه رو نمیدونم ولی از اقدام که حساب میکنم ۳هفته شده 

آهان یعنی منم احتمال زیاد درسته هاله که میندازه ؟؟ دسترسی به آزمایشگاه ندارم واسه همین چندتا تست با ...

اره بابا اگر هاله‌ش واضحه خیالت راحت باشه ک مثبته

ولی نمیشه آزمایش ندی ک.. برو سریعتر خیال خودتو راحت کن

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹