۰purple_heart۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 1807 عنوان این شعر چقدر حرف دل نه ؟(: 200 بازدید | 6 پست من چرا دل به تو دادم که دلم میشکنییا چه کردم که نگه باز به من می نکنیدل و جانم به تو مشغول و نظر در چپ و راستتا ندانند حریفان که تو منظور منیدیگران چون بروند از نظر از دل بروندتو چنان در دل من رفته که جان در بدنی🖤💔 واسه هرچیزی جلو جلو ذوق کردیم کنسل شد :) 1402/10/11 | 23:58 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nemary عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 978 نمد چرا با صدای مهراب شعرو خوندم:| {۱۴۰۲/۸/۱۷} بهترین تاریخ عمرم>> :)))❤️❤️وزن الانم۶۲|هدف اول ۵۵|هدف نهایی ۵۰😁تو تاپیک های جن و ارواح حتمااا تگم کنین😃 ✋🏻
همسرشایانم عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 13335 و شبیه اش :همه عمر برندارم سر از این خمار مستیکه هنوز من نبودم که تو در دلم نشستیتو نه مثل آفتابی که حضور و غیبت افتددگران روند و آیند و تو همچنان که هستی حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
نازی_جون_کیوت عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 13515 چرا اون برام شعر مورد علاقشو خوند ؟ چون شعر دوست داره چون کارش شعر خوانیه یا چون ازم خوشش میاد؟🙂 من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
۰purple_heart۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 1807 چرا اون برام شعر مورد علاقشو خوند ؟ چون شعر دوست داره چون کارش شعر خوانیه یا چون ازم خوشش میاد؟🙂 نمیدونم شاید خوشش میاد :)منم براش این شعر و خوندم ولی حالا دیگه نیست که بهش بگم دیدی آخرش همین شهر شد داغ دلم و حرف دلم ؟(:🙂💔 واسه هرچیزی جلو جلو ذوق کردیم کنسل شد :)
۰purple_heart۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 1807 مسخرس وقتی خوندمش یاد دوستم افتادم؟ نه اصلا :) واسه هرچیزی جلو جلو ذوق کردیم کنسل شد :)