2777
2789
عنوان

امشب مامانم گفت ...بیاین حالم بده

226 بازدید | 7 پست

طبق معمول همیشه بازم بحثمون شد

انگار من از اول بچه این زن نبودم بدوبیراه بارم کرد 

از گریه هام خوشحال میشه انقدر گریه کردم ک ناهی برام نمونده

ازاول مثل نامادری بود برام ذره ای محبت نداشت

همه اتفاقای بدو مینداخت گردن من

اینم بگم ک نامزدم و تو این دوران حتی نزاشته ی خوشی کوچیکو با همسرم حس کنم همش زهرم کرده

چکار کنم چجوری خودم اروم کنم💔😭

پاکسازی پوست💆🏻‍♀️💚 / سوالی راجب پوست و مو دارید در خدمتتونم💜 / موسیقی رفیق دردامه💛 / عشقم نفسم وصله ب بودنت❤️ / شیراز🧡

دیگه اخلاقشو ک نمیتونی عوض کنی

به جاش ب همسرت بگو دلم میخواد زودتر بریم سر خوته زندگیمون و برو

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

ان شاءالله به زودی بری سر خونه زندگیت....

یه خورده دیگه تحمل کن 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میتونستی آروم کنی خودتو ک اینجا نبودی 

صبر کن 

بعد ازدواج رابطتو باهاش کم کن

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

اگه میتونستی آروم کنی خودتو ک اینجا نبودی  صبر کن  بعد ازدواج رابطتو باهاش کم کن

هوم ادم ب ناچار مجبور میشه حرفاشو ب دیگرون بگه بلکه بارش سبکتر ش

پاکسازی پوست💆🏻‍♀️💚 / سوالی راجب پوست و مو دارید در خدمتتونم💜 / موسیقی رفیق دردامه💛 / عشقم نفسم وصله ب بودنت❤️ / شیراز🧡
هوم ادم ب ناچار مجبور میشه حرفاشو ب دیگرون بگه بلکه بارش سبکتر ش

درسته 

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

مادر منم فحاشه وحشتناک.خانوادگی کلا شانس نیاوردم انقدر ک اذیت میکنن منو

بعد از سالها تصمیم گرفتم قطع رابطه کنم

حالا کمی اعصابم راحت تره

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
مادر منم فحاشه وحشتناک.خانوادگی کلا شانس نیاوردم انقدر ک اذیت میکنن منو بعد از سالها تصمیم گرفتم ...

منم برم سرخونه زندگیم رابطمو کم میکنم