2777
2789

من دیدم هردورو

اما نمیگویم😁

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یکیو دیدم تو یه حالت خیلی وحشتناکی 

از آسمون صدا اومد که تا قیامت عذابش همینه 

باز یادم اومدا 😬 

جالبه حق نداشتیم سرمونو بلند کنیم اسمونو نگاه کنیم من انگار بچگیام بود سرمو بلند کردم بابام سریع گفت پایینو نگاه کن

🤍🌱

من خواب برزخ دیدم همخ جمع شده بودن یکی یه برگه بهمون دادن و من با زرنگی خواستم که اونو با دست راستم بگیرم ک بهم گفتن اسکل این نامه اعمالت نیس😅 باید یه چیزی توش رسم کنی یهویی اسمان شکافت و یه سری پرنده پروازکنان رد شدن ومن اونا رو کشیدم.

دختر عموم تازه فوت شده بود داشت توی دشتی میدوید.اما باهام حرف نزد فقط میخندید ام اس داشت بنده خدا

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

توی بچگیم خواب بابابزرگم که تازه فوت شده بود رو دیدم و هنوز یادمه 

بابابزرگم یه گربه داشت که خیلی دوسش داشت 

تو خواب دیدم داره نازش میکنه و بهش غذا میده و به من میگه دخترم بهش برس 

ولی اون گربه بعد فوت بابابزرگم گذاشته بود رفته بود

چند وقت بعد دیدیم برگشت 

مامانم بهش غذا و ... میداد تا این که اونم مرد

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
گلم چرا بگو بزار رو اعمالمون تاثیر داشته باشه گلم خواهش میکنم لطف کن بگو

عزیزم میگن اگه بگی تجربتو، دیگه هیچوقت نمیذارن اونجا رو ببینی

شنیدی میگن اگه خواب پیامبر یا امامارو دیدی نباید بگی برای کسی؟ اونجوری

از طرفی خیلیا گارد میگیرن

فقط میتونم بگم اگه روحتون پاک باشه به درجات بالایی رسیده باشه که اینا همه از طریق اعمال خوب محقق میشه 

به بهشت برزخی میرین...اونجا جای خیلی خیلی قشنگیه از زیبایی اونجا هرچی بگم کم گفتم

لحظه مرگتون پشیمون میشین ک چرا فلان کار اشتباه و کردین یا چرا به این چیزا باور نداشتین...از الان روی اعمالتون کارکنین

تااون دنیا جای خوبی براتون باشه

خواب اموات هم دیدم اونم اگ خواستین ی مورد شو میگم

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
توی بچگیم خواب بابابزرگم که تازه فوت شده بود رو دیدم و هنوز یادمه  بابابزرگم یه گربه داشت که خ ...

حتما نه ها صدرصد به خاطر اون کارش تو اون دنیا پاداش‌ میدن بهش